februar 28, 2022

DIY Balanse Bjelke

vi tilbringer mye tid i vår bakgård. Jeg er alltid på utkikk etter morsomme utendørs leker. Når Vi er i parken, Maggie & Alex elsker å gå rundt omkretsen av parken & «balanse» på avsatsen. Jeg bestemte meg for at jeg ønsket å prøve & gjøre dem til en balansebjelke for gården. Jeg skulle bare kjøpe et stykke tre, men ville ha noe litt kraftigere & høyere av bakken. Med min ektemanns hjelp kom vi opp med en flott balansebjelke for jentene. Han satte det hele sammen for dem & selv spray malt det lilla! Det var veldig enkelt & koster ca $15.

Rekvisita:

8 Fot lang 4 «X 4» stykke tre

2″ X 4 «kuttet i 4 stykker av lik lengde

6 L braketter

24 1,5″ skruer

Spraymaling eller maling (valgfritt)

Veibeskrivelse:

Plasser 2 av stykkene av 2 «X4″i hver ende av 4″X4″. Skru Inn l-parentesene. Legg deretter et 3. stykke i midten av 4″ X4 » & skru Inn L parentes. Kast det 4. stykket eller lagre det for et annet prosjekt. Mal strålen, la den tørke & og nyt å balansere på den!

alle elementer kan bli funnet På Home Depot. Mine jenter elsker sin balanse bjelke & spille på det hele tiden. Vennligst del dine morsomme DIY-prosjekter for utendørs moro!

Fotobucket

(Besøkte 5 323 ganger, 1 besøk i dag)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.