januar 30, 2022

Din Perfekte Pakkeliste For et 12-Dagers Middelhavscruise

For de som søker avslapning, fantastiske strender, deilig mat og historisk vakre byer, Kaller Et middelhavscruise navnet ditt! Hvis du tenker på å bestille turen når som helst snart, er det her du trenger å vite; fra når du skal gå til hva du skal ta med.

Reise på: Et cruise I Middelhavet

Hvorfor Middelhavet?

Middelhavs-Europa er unektelig en av de vakreste, kulturelt rike og spennende destinasjonene i verden. Fra De gamle steinlandsbyene I Portugal til Den rolige flammen I Tyrkia, er det en endeløs reiserute med strender, kultur, mat og historie. Enten du leter etter strandlinjer å slappe av på eller gamle ruiner å utforske, er det virkelig noe for enhver type reisende. Det er det unike mangfoldet som gjør Et Cruise I Middelhavet til en perfekt tur.

Se Også: Du Spurte, Vi Svarer: Er Elvkryss Kjedelig?

hvorfor et cruise?

for mange reisende kan det være vanskelig å finne den ideelle kombinasjonen av avslapning og eventyr. Det begynner å føle at du har to alternativer: bestiller en ferie eller tar av på en backpacking reise-to ting som er unektelig annerledes. Derfor er et cruise, spesielt Et middelhavscruise, den perfekte løsningen. Du vil bli behandlet på alle de bekvemmeligheter som kommer med et cruise, som overdådige middager, vakre strender, dager ved bassenget, og en feilfri brunfarge. På den annen side har du tid til å utforske gamle byer, vandre unike landskap, bli kjent med lokalbefolkningen og hengi deg til historien. Det er en forskjell mellom reise og ferie, og et cruise er en av de eneste måtene å få den unnvikende kombinasjonen av de to.

En utsikt Over havet Fra en balkong I Santorini, Hellas
Et middelhavscruise er en perfekt balanse mellom reise og ferie | © Alexandre Chambon / Unsplash

når å gå?

Middelhavet har unike årstider, hver og en forskjellig, og tilbyr ulike fordeler og opplevelser. Til syvende og sist er det opp til deg å bestemme hvilken sesong som passer deg best.

Se Også: Eventyrlystne Ferier For Par

Sommer (juli/August)

Sommeren er høysesongen for Reise I Middelhavet. Dette er når regionen er vanligvis på det travleste, fullstappet med reisende som ønsker å slikke sol. Været er varmt, vannet er varmt, og kysten er fylt med turister. Selv om det kan være den mest populære sesongen, er det den overflod i turisme som har mange reisende som velger skulder sesongene.

manarola i skumringen
Cruise til kystlandsbyer og utforske Alt Middelhavet har å tilby / © Marc Zimmer / Unsplash

Våren (Mai/juni) og Høsten (September/oktober)

Våren og Høsten er skulder sesonger og er ansett som den beste tiden å besøke. Folkemengdene er mye færre, mens temperaturene er komfortabelt varme og solen er like lys. På Våren er blomstene i blomst og landskapet er frodig og grønt. Høsten bringer milde dager med vakkert skarp og klar himmel. Vannet er litt kaldere, men definitivt fortsatt svømmbar, spesielt for de som elsker en forfriskende dukkert.

Blå kuppelbygning I Oia, Hellas
Ikoniske severdigheter I Middelhavet | © Matt Artz / Unsplash

Vinter

Vinteren er offseason I Middelhavet, noe som betyr at det er svært få turister. Du får oppleve den fredelige atmosfæren av ikoniske destinasjoner, uten folkemengdene eller kostnadsøkningene. Når det er sagt, for et cruise, det kan ikke være ønskelig. Faktisk, mange cruise operatører ikke ofter vinter avganger. Vannet er kaldt og grovt, dagene er kalde, og mange utflukter er stengt eller kansellert. Ensomheten er nydelig, men når det gjelder cruising, er forholdene ikke så ideelle.

Se Også: De Rimeligste Stedene Å Reise I Europa i 2019

hva å pakke?

Forutsatt at du går ombord på cruise i de varmere årstidene, her er alt du bør pakke for å få mest mulig ut av Ditt 12-dagers Middelhavscruise.

Hercule Havn, Monaco
Få en smak av Monacos klasse og luksus | © Nick Karvounis / Unsplash

Klær

 • Walking Shoes: Når du er av skipet å utforske, kommer du til å ha komfortable sko. Sandaler er flotte for ombord eller på stranden, men løpesko er ideelle for å utforske når du legger til kai.
 • Flip flops: Motsatt til å utforske sko, et flott par flip-flops eller sandaler er et must for mens du er på stranden eller slapper av på dekk.
 • Badedrakter: Du kommer til å tilbringe mye tid i vannet, enten det er i badestampen eller i sjøen selv. Ta med flere badedrakter slik at du kan fortsette å nyte vannet selv mens den andre badedrakten tørker.
 • Sundresses: en sundress er perfekt for å slappe av ved bassenget eller vandre rundt på stranden. I tillegg til de varme temperaturene er det nesten viktig.
 • lette skjorter og bukser: Været kommer til å bli varmt, så kom forberedt med lette t-skjorter, tank topper, shorts og pustende bukser.
 • Sunhat og solbriller: for å unngå solbrenthet eller heteslag, kan en sunhat og solbriller være en ekte livredder. Det vil gjøre dine opplevelser på port mye enklere å nyte.
 • en genser eller sjal: noen ganger vil temperaturene dyppe litt kaldere enn behagelig. Å ha en genser, sjal eller jakke kan redde dagen.
 • en dressy outfit: Selvfølgelig vil du kle deg en natt eller to og nyte en fin matopplevelse. Det er derfor å bringe minst en dressy antrekk sammen med deg er et must.

Teknologi

 • Bærbar lader: hvis Du vil holde kontakten, må du huske den bærbare laderen. Det er lett å glemme å lade enhetene dine når du har det bra.
 • Bærbar pc eller nettbrett: for de gangene du er på skipet og har litt nedetid, å ha et nettbrett eller en bærbar pc bidrar til å holde deg tilkoblet og gir deg muligheten til å dele bilder og minner på nettet.
 • Kamera eller go-pro: ikke glem et kamera eller go-pro for å dokumentere dine reiser. Fotomulighetene vil være uendelige, så du vil ikke reise uten en.
en gate I Cagliari
Utforsk vakre gater Og nyt Kulturen I Middelhavet | © Roman Kraft / Unsplash

Diverse

 1. Sjøsyke medisinering: det er umulig å vite hvordan kroppen din vil reagere på et cruise. Bedre å være safe than sorry og pakke noen sjøsyke medisiner.
 2. Solkrem: Ingenting ødelegger et cruise som en solbrenthet, så sørg for at du har en flaske solkrem med deg overalt.
 3. Fotokopier av pass og reisedokumenter: det er alltid en god ide å reise med en fotokopiert versjon av passet ditt eller andre reisedokumenter. Hold det med deg hele tiden!
 4. Kikkert: Det er noe veldig kult dyreliv i Middelhavet. Hvis du vil få en bedre utsikt over fuglelivet, sel, skilpadder, haier eller stråler, vil kikkert gjøre det mye enklere.
 5. Strandteppe: et fint stort strandteppe vil gjøre tiden på stranden mye morsommere. Prøv å finne noe kompakt som er lett å rulle opp igjen.

fra å slappe av om bord for å treffe fortauet og bli kjent med historien, kunsten, maten Og kulturen Middelhavet er kjent for, er Du sikker på å ha en utrolig tid på cruise. Den beste delen? Du trenger bare å pakke ut din perfekt pakket koffert en gang, siden du skal utforske destinasjoner fra komforten av hytta!

har du vært På Et cruise I Middelhavet? Hvor ble du av?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.