januar 11, 2022

den nye LEGO® Star Wars™ AT-at™ Byggesett Gjør Et Imponerende Tillegg Til Star Wars Og LEGO Fan Samlinger

i tillegg kommer settet med ni minifigurer Og tilbehør, inkludert Luke Skywalker (sammen med en ledning slik at fans kan gjenskape den berømte scenen av ham svingende fra EN AT-AT underside i et forsøk på å hindre deres angrep), General Veers, To at-AT drivere, En Snowtrooper Commander og fire Snowtrooper minifigurer, samt to speeder sykler OG EN e-web Kanon sett TILBEHØR — Pluss Massevis AV INTERAKTIVE ELEMENTER Og påskeegg! Et fantastisk sett for visning eller handling, settet kan også passe en hær Av Snowtrooper minifigurer inne-40 totalt.

selv unboxing er en givende opplevelse, da emballasjen viser vakre bilder av det endelige settet fra alle vinkler. Mens alle brikkene er lagret i fire interne bokser, som kombinert viser den berømte Battle Of Hoth scene.

en må-ha For enhver Dedikert Star Wars fan, denne modellen er designet av legendariske LEGO Design Master Henrik Andersen. «LEGO Star Wars AT-AT-settet i MEGA-STØRRELSE er DET ALLE har ventet på ,og det har vært en spenning å bringe denne etterlengtede bygningen til liv. AT-AT var et ingeniørmesterverk, OG LEGO-settet vil gjøre en imponerende skjerm. Men vi har også pakket inn mange detaljer som vil levere timer med moro for fans av LEGO og Star Wars alike.»

settet er en del Av Ultimate Collector-Serien, som også inkluderer LEGO Star Wars Ucs Millennium Falcon-settet, LEGO Star Wars UCS A-wing-settet og DET nylig utgitte LEGO Star Wars Ucs Republic Gunship-settet.

LEGO Star Wars AT-AT-settet er tilgjengelig fra 26. November 2021 VIA LEGO Stores og www.LEGO.com/star-wars, til anbefalt utsalgspris på $799.99 / £749.99 / € 799.99

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.