desember 14, 2021

Den Mykenske

Hvorfor er folk så interessert i reality-tv? Hva holder folk så interessert i livene til skuespillere, kunstnere, leger, kokker, dansere, basketballspillere, etc.? Å se på reality-tv gir folk et alternativt univers for å midlertidig flykte til. Reality-tv lar deg leve gjennom andre mennesker. Grunnen til at folk ser reality-TV er slik at de kan flykte inn i andres liv, avlede fra sine egne. Det er følelsen av glede folk får fra å se andre folks problemer som gjør reality-tv så spennende. Det gjør at vanlige folk føler seg bedre om seg selv. «Å se noen sliter mer enn deg, vil mest sannsynlig få deg til å føle deg bedre om deg selv, hvis du virkelig tenker på det, lindrer det stress fordi du tenker på hvordan livet ditt ikke er så hektisk som personen som er på tv,» Sa Samantha Hargrove, reality TV-entusiast.

» min favoritt reality tv show Er Braxton Family Values og min fav karakter er den yngste søsteren fordi hun er en drama queen, hun er den mest vellykkede ut av alle hennes søstre, og hun gjør en masse trendy ansiktsuttrykk som er morsomt,» sa Nyla Ross, Leesville Road hs sophomore. Reality tv-programmer er utelukkende basert på skuespillerne med sine større enn livet personligheter.

Reality-tv-produsenter retter seg mot alle typer publikum. Det brede utvalget av reality show temaer gir et bredere publikum. Det er ikke en bestemt ting som er konstant fokusert på med reality tv-programmer. Dette er grunnen til at nesten alle kan si at de liker reality-tv fordi alle har visse interesser som har blitt dokumentert på et show på noen måte, form, eller form.

er reality-tv enda virkelighet? Mike Fleiss, skaperen av «The Bachelor» sa at «70 til 80 prosent av reality-TV er manus» i Et intervju På Banff World Media Festival.

så, hva er hensikten med å ha reality show som er falske? Deltakere på show som «The Bachelor «og» Joe Millionaire » har hevdet at deres handlinger og ord ble tatt ut av sammenheng i villedende måter. I showet «Love And Hip Hop», tv-stjerne Lil Scrappy sa at før en av hans fysiske møter med en annen cast medlem produsentene ga ham drinker, prøver å få ham full før han gikk for å se den personen han gikk for å se. Produsenter har mye kontroll over hva som blir luftet, og hva som skjer på showet. De fleste produsenter bruker et redigeringssystem kalt frankenbiting. Frankenbiting tar de mest relevante delene av en lang historie og setter dem sammen i form av en bekjennelse eller argument. Det kan tenkes hvordan dette er dårlig, det er trolig årsaken til de fleste av reality tv overbevisende drama.

De fleste show som «Love and Hip Hop» har serier som kan luftes sesongmessig. Når hver sesong slutter en ny begynner rett etter med et annet kast fra en annen stat. Dette betyr at det er pa hele tiden. Du kan se showet hver dag hvis du vil. Det er viktig å finne ut hvordan å se på tv 24/7 påvirker mennesker mentalt. Du kan ha for mye av alt, men ser for mye tv kan føre til en mye kortere oppmerksomhet span fra overkompensasjon av hjernen. Dette kan påvirke mennesker i alle aspekter av livet som arbeidsinnstillinger og skole. Når vi ser visse ting i media, går det automatisk til toppen av hjernen vår, vi husker disse tingene og jo mer vi ser det jo nærmere vi kommer til å gjøre det selv. Mediene har stor innflytelse på de flestes tanker og meninger. Det gjør folk veldig åpne for å gjøre nye ting de aldri har gjort før, bra eller dårlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.