desember 19, 2021

[data-embed]:not(:defined){display:none;}[data-embed]:defined{display:-webkit-var(–data-embed-display var (–data-embed-display, block);}hvordan Skal Jeg Være Trygg Rundt Gutter?

» jeg vet at du bør ha selvtillit for å tiltrekke seg gutter. Hvordan kan du vise at du er trygg uten å være for subtil eller for opplagt?»
Marbeya, 14

Marbeya, du spør et stort spørsmål! For meg tillit handler om å leve det-ikke vise frem av det. Betydning-når du er virkelig sikker på at du bare har en indre viten. Du vet at du kan håndtere mange situasjoner, du tror på deg selv og i din skjønnhet, og mest av alt tror du at du har rett til å eksistere, å snakke ut, å være modig og modig. At tillit kan skinne gjennom, og du trenger ikke å selv flaunt det. Noen ganger prøver jenter å skjule sin selvtillit fordi de ikke vil at andre skal snakke om dem eller tror de sitter fast – men du må huske at du ikke trenger å GJØRE noe når du virkelig er trygg – du KAN bare VÆRE den du er. Hvis folk ikke liker det-synd – alle får lov til sin mening. Og når det gjelder gutter – jeg vet at 99 prosent av gutta virkelig svarer godt på en jente som ikke prøver for hardt, men bare er komfortabel i huden hennes. Trikset er også å ikke være så fokusert på gutta *det er da de virkelig kommer i gang – i stedet bare være fokusert på ditt fantastiske liv og lære så mye du kan om å være … deg. Jo mer du har gode opplevelser i livet, jo mer du gir tilbake til familie og venner, og jo mer du tar risiko – jo høyere tillit stiger – og som ikke bare tiltrekker gutta, men det tiltrekker seg venner og karrieremuligheter, også. Så ikke bekymre deg for å være for subtil eller for opplagt – bare være deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.