desember 31, 2021

Blogg

Hva Er Kostnaden For En Ovn Installasjon I Colorado?

februar 26, 2020

Ovn Installasjon Kostnader Colorado

Tror det er på tide å erstatte din aldring ovn? Eller installere en for første gang? Det første spørsmålet på de fleste huseiere sinn er

«hvor mye vil dette sette meg tilbake?»

selv om Vi ikke kan gi en pris som er spesifikk for ditt unike ovninstallasjonsprosjekt, kan vi tilby et bredt prisklasse slik at du får en bedre ide om hva du kan forvente.

I Colorado-området, kostnaden for en ovn installasjon varierer vanligvis alt fra $3500 til $15.000+.

Nå vet Vi at det er et stort utvalg. For å hjelpe deg med å få en bedre følelse av hvor du faller i det prisklassen, forklarer vi 4-faktorene som bestemmer hvor mye en ovninstallasjon koster.

Vil du ha et spesifikt estimat for ovninstallasjonsprosjektet ditt? Bare kontakt oss. Vi tilbyr gratis, uforpliktende estimater. Vi har tjent Colorado huseiere i over 42 år og gjøre mer høyeffektive HVAC installasjoner enn noen konkurrent i området.

Planlegg gratis estimat

Faktorer som påvirker prisen på en ovninstallasjon

Kostnadsfaktor # 1: drivstofftypen

når det gjelder «drivstoff», kan ovner løpe av enten:

 1. Gass
 2. Elektrisk
 3. Olje

vanligvis har gassovner den høyeste forhåndskostnaden for alle 3 drivstofftyper. Gassovner er imidlertid definitivt den mest populære drivstofftypen for huseiere fordi de tilbyr de laveste driftskostnadene og høyere komfort (gassovner produserer varmere luft enn elektriske ovner).

Husk imidlertid at drivstofftypen du velger, vil mest sannsynlig avhenge av drivstoffet du har tilgang til.

hvis du for eksempel har en elektrisk ovn og ikke har tilgang til naturgass, vil det være mye mer kostnadseffektivt for deg å holde fast med en elektrisk ovn vs ettermontering av hele hjemmet ditt for å imøtekomme en gassovn.

Kostnadsfaktor # 2: størrelsen på ovnen

Ovner er dimensjonert av hvor mye varme de legger ut per time. Denne måling av varme er uttrykt I Btu (British Thermal Unit). Jo høyere EN ovn BTU utgang, jo mer det vanligvis koster å installere.

for å gi deg et bedre bilde av ovnstørrelser, er 1 BTU omtrent ekvivalent med mengden varme som produseres ved å brenne gjennom en kamp. Når det er sagt, trenger de fleste hjem alt fra 40.000 til 200.000 Btu for optimal komfort på en kald dag.

Her er tingen å huske på, skjønt-størrelsesovnen du trenger er ikke et valg du gjør. Større er ikke alltid bedre når DET gjelder HVAC utstyr dimensjonering. I stedet din ovn størrelse bør matche ditt hjem oppvarming behov.

for eksempel ville du ikke kjøpe større bukser bare fordi de er større, ikke sant? DITT VVS-utstyr er ikke annerledes, du vil at det skal passe riktig.

Overdimensjonerte enheter kan faktisk koste deg penger i det lange løp. Det er fordi store enheter vil «kort syklus», noe som betyr at enheten din vil slå på og av oftere enn den burde, noe som forårsaker:

 • Forkortet utstyr liv
 • Høyere strømregninger
 • Ujevne temperaturer i hele hjemmet

Alt som er sagt, bør din ovn størrelse være basert på en rekke ulike faktorer, inkludert:

 • arealet av ditt hjem
 • klimaet du bor i
 • antall vinduer og dører
 • typen og kvaliteten på isolasjonen ditt hjem har
 • høyden på dine tak
 • antall personer som bor i ditt hjem
 • typen gulv i hele hjemmet

gode entreprenører vil utføre Det Som Kalles en «lastberegning» for å størrelse din ovn. Denne beregningen tar hensyn til alle faktorene nevnt ovenfor (og mer) og gir en presis måling av hvor mange Btuer din nye ovn trenger.

vårt råd? Beware enhver entreprenør som tilbyr å gi deg en ovn størrelse estimat over telefon. De er sannsynligvis bare basere ovnen størrelsen ut av ditt hjem kvadrat opptakene, og arealet alene vil ikke gi en nøyaktig ovn størrelse. I utgangspunktet kan en feil størrelse ovn kjøre opp strømregningen, har en kortere levetid og vil ikke holde deg komfortabel.

Kostnadsfaktor # 3: Effektiviteten til ovnen

Hver ovn har EN AFUE-vurdering som betyr effektivitetsnivået. Jo høyere AFUE-vurdering, desto dyrere er ovnen. Imidlertid betyr høyere AFUE-karakterer også lavere energiregninger gjennom ovns levetid.

Fordi Colorado har 4 fulle sesonger, anbefaler vi vanligvis å få en gassovn som har minst EN AFUE-vurdering mellom 92% og 95%. Selvfølgelig kan du definitivt få en høyere AFUE-vurdering hvis du er interessert i en enda mer effektiv ovn og enda lavere strømregninger.

Kostnadsfaktor # 4: Entreprenøren du velger

 Entreprenøren Installerer En Ovn Ikke alle entreprenører belaste samme beløp for en ovn installasjon jobb. Vanligvis vil høyere kvalitet entreprenører belaste litt høyere priser for det samlede prosjektet.

vårt råd? Ikke skimp på kvaliteten på ovnen installasjon entreprenør.

her er hvorfor: sannheten er at de fleste ovn og ACs opererer på samme måte. For å skille mellom et topp-of-the-line, høyeffektivt system og et gjennomsnittlig system, kommer det virkelig ned til kvaliteten på installasjonsjobben. Når det er sagt, er kvaliteten på installasjonen den viktigste faktoren når du kjøper et NYTT HVAC-produkt.

en lavere kvalitet entreprenør kan tilby fristende lave priser, men de gir ofte rushed arbeid og kan ikke engang gi en anstendig arbeidsgaranti. Arbeidet med lav kvalitet som følger med en entreprenør av lav kvalitet, vil vanligvis bare føre til at du bruker mer penger (og kaster bort mer tid) i det lange løp.

For å hjelpe deg å finne en høy kvalitet entreprenør for din ovn installasjon, anbefaler vi å gjøre følgende:

 • Kontroller at entreprenøren er både lisensiert og forsikret I Delstaten Colorado. Lisens-og forsikringsnumre skal enten legges ut på selskapets nettsted eller kan verifiseres via selskapets Better Business Bureau-profil. Ethvert selskap notert PÅ BBB har en verifisert lisens og forsikring.
 • Sjekk for å se om entreprenøren har gode karakterer og vurderinger på nettsteder som BBB og Google. Lese gjennom vurderinger vil gi deg en bedre ide om hvordan din erfaring med entreprenøren vil panorere ut.
 • Sørg for at selskapet har mer enn 10 års erfaring med å installere ovner. Dette sikrer vanligvis at selskapet vil være rundt år etter installasjonen, og vil sikre at du får deres hjelp hvis/når du trenger det senere nedover veien.
 • Spør entreprenøren om de tilbyr en arbeidsgaranti for å sikkerhetskopiere sitt ovninstallasjonsarbeid. De fleste selskaper tilbyr minst 1 års arbeidsgaranti på installasjoner. Ikke stol på en entreprenør som tilbyr mindre enn dette-eller som ikke tilbyr en i det hele tatt!

Leter du etter En Høy Kvalitet Colorado entreprenør for din ovn installasjon?

Se ikke lenger Enn Cooper Green-Teamet. Vi har tjent Colorado-området i mer enn 40 år, og vi vet en ting eller to når det gjelder ovn installasjoner.

vårt team er a + akkreditert AV BBB, og Vi er anerkjent Av Xcel Energy som den øverste høyeffektive installasjonen I Colorado i 9 år på rad. I løpet av årene har vi faktisk fullført mer enn 41 321+ installasjonsjobber. Av disse var 21.070 høyeffektive installasjoner.

det betyr at Når Du velger Cooper, velger du laget som kan spare deg mest penger i det lange løp.

Planlegg gratis estimat

Luke Cooper
Luke Cooper

Luke Cooper Er Daglig Leder For Cooper Green-teamet og sønn Av Gary Cooper, eier Og ADMINISTRERENDE DIREKTØR I Cooper HVAC. Etter år i feltet, Luke tok sine talenter til ledelsen og har hjulpet tusenvis Av Colorado huseiere under varme somre og iskalde vintre. Hans tiår med erfaring i feltet og guiding selskapet gjør ham til en av De mest kunnskapsrike individer I Colorado PÅ HVAC, vvs, elektriske og andre hjem tjenester.

Cooper Oppvarming Kjøling ikon
Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.