januar 31, 2022

Blogg

*DrumSector.com mottar kompensasjon fra selskapene hvis produkter vi vurderer. Som Amazon Associate tjener jeg på kvalifiserte kjøp. Vi mottar en provisjon hvis du klikker på linken og foretar kjøp. Dette er ingen ekstra kostnad for deg, kjøperen. Takk.*

hvis du ønsker å røre ting opp, spør et rom av trommeslagere, som er det bedre valget: Enkelt bass eller kontrabass trommer? Selv om jeg aldri har spurt et rom med trommeslagere det, kan jeg forestille meg de varierte meningene, ikke sant?

Enkelt bass og kontrabass trommer begge har fordeler og ulemper fordi de vil bli brukt for ulike musikalske situasjoner.

Fordeler Og Ulemper Med Enkelt Basstromme

FORDELER ULEMPER
Rimelig ikke behagelig for venstre fot
Allsidig Gjørmete opptakskvalitet når du spiller med to pedaler
Kompakt

en av de viktigste fordelene med enkelt basstromme er størrelse. Fordi du bare har en basstromme, er det mye lettere å transportere og sette opp på et show. Og mange vil hevde at du egentlig ikke trenger to basstrommer for å få samme lyd. Argumentet er at du kan komme nær nok med to pedaler på en tromme eller arbeide for å ha en veldig livlig høyre fot på en enkelt pedal.

når du sammenligner single versus double bass trommer, du kommer ikke til å finne mange ulemper til single bass, bortsett fra venstre fot kan være ubehagelig vekslende mellom høyre basspedal og venstre en.

lyden av enkelt basstromme truffet av to pedaler har også potensial til å bli muddier når opptak fordi det er så mye repeterende kraft brukt i et lite område. Kontrabass trommesett gir en mer skarp lyd som hjelper med opptakskvalitet når du spiller med to basstrommepedaler.

det er en grunn til at den enkle basstrommen er et populært valg, men det er noen grunner til at du kanskje vil ha et kontrabass trommesett.

her er noen populære enkelt bass trommer anmeldt På Amazon.

Fordeler Og Ulemper Med Kontrabass Tromme

FORDELER ULEMPER
Klar lyd for opptak dyrere
Imponerende utseende Tar opp mer plass
God følelse for venstre fot mens du spiller to kick pedaler mer utfordrende å tune

Hvis du er i markedet for en dobbel bass trommesett, er det fordi det er farten til valg av en av rock eller metall helter? Det er ikke en dårlig grunn til å velge double kick drum. Ja, noen spillere utenfor rock og metal spiller også en dobbel basstromme.

for å være ærlig ser det kult ut. Den doble basstrommen ser tar opp mer plass på scenen og er mer imponerende. Ved utseende alene virker det mer robust. Og det sender meldingen om at du er en kraft trommeslager, men selvfølgelig må du bevise det med å spille.

men når det gjelder å velge mellom enkelt og dobbelt sett, kommer mye ned til personlig smak og lydkvalitet. Du vil kanskje ikke ha et sett som tar opp så mye plass på scenen eller i bilen din. Og når du begynner å spille konserter med din kontrabass tromme, kan du oppleve at mange arenaer ikke har to kick mikrofoner.

og mens noen trommeslagere setter pris på å kunne tune to trommer, ser de fleste etter en identisk lyd fra begge. Det er naturlig vanskeligere å stille to trommer til samme tonehøyde sammenlignet med bare en.

og hvis du leter etter skarp opptakskvalitet, er den doble basstrommen ideell fordi du veksler trommer, og lyden vil alltid være mer eksplisitt.

Når det kommer til stykket, handler det om hva du er komfortabel med å spille. Jason Rullo, Derek Roddy, Og Virgil Donati alle favorisere kontrabass kit, så det klart fungerer for mange storheter.

her er noen populære kontrabass trommer anmeldt På Amazon.

Dobbel Pedal vs Enkelt Pedal

Nå som vi har dekket basstrommer la oss bore dette ned til neste alternativ. Hvis du har ditt hjerte satt på en enkelt basstromme, kan du alltid bruke to pedaler på den trommelen for å få en lyd som ligner på kontrabasssettet.

Det er et par ting du bør vurdere når du bestemmer mellom en enkeltpedal eller en kontrabasspedal.

  • Type musikk — Kontrabasspedaler går hånd i hånd med rock og metall fordi de doble pedalene gir mer kraft og fart. Enkelt bass pedal tillater mer groove, og det kan ha råd trommeslager mer kreativitet.
  • Ferdighetsnivå-Me og mange trommeslagere vil være enige om at det er fornuftig å lære med en enkelt pedal. Når du kan mestre teknikken med enkelt pedal, kan du ta det nivået av kreativitet med deg når du arbeider med doble pedaler. Noen trommeslagere selv føler at starter med en dobbel pedal er som å bruke en krykke. Jeg er ikke sikker på om jeg ville gå så langt fordi det er fordeler for begge systemene, men du kan lære ferdigheter med en enkelt pedal som du ikke får på en dobbel pedal.
  • Lydkvalitet – enten du bruker en enkel eller dobbel pedal, vil lyden ikke være så skarp som den er på et kontrabasssett. Den beste lydkvaliteten kommer fra to spark i stedet for en.

Hvorfor Bruke To Basstrommer I Stedet for En?

Vi har allerede dekket fordeler og ulemper ved å bruke en enkelt basstromme, og til slutt er det et veldig personlig valg. Men det er en hovedgrunn til at du kan velge å bruke to basstrommer i stedet for en når du bruker to pedaler: Lydkvalitet.

hvis du er fast bestemt på å bruke to pedaler, når du slår en enkelt tromme, kommer du til å få en muddier lyd enn å slå flere trommer. Dette er fordi du rett og slett ikke kan tillate nok tid for den første lyden å gi gjenlyd før du treffer trommelen igjen.

Dette er ikke et problem som påvirker trommeslagere på nybegynnernivå, men når du selger ut stadioner eller spiller inn i et studio, gjør det en betydelig forskjell. Lydkvaliteten vil ytterligere fremheve dine ferdigheter som trommeslager.

Hvor Vanskelig Er Det Å Mestre Kontrabassen På Trommer?

den doble basstrommen tar tid og praksis å mestre.

hvis du begynner å tromme på en enkelt basstromme, spesielt med en enkelt pedal, kommer det til å være en overgangsperiode.

Gi deg selv god øvingstid for å få den doble pedalteknikken ned. Hvis du er en avansert musiker, kan dette være noe du kan lære deg selv. Men de fleste drar nytte av ekstern instruksjon. Hvis du ikke har råd til en instruktør, er Det mange videoer På YouTube som vil lede deg gjennom overgangen fra enkelt til kontrabass.

Start små og fokus på foten din handling med rudiments og paradiddles. Ikke prøv å spille dine favoritt rock sanger med en gang. Bare få en enkel stein slå ned og bli vant til å spille dobbelt spark.

jeg har knapt spilt to sparkpedaler, så min venstre fot er vant til å tråkke på hi-hat bare. Det ville ta tid for meg å begynne å bruke den venstre foten annerledes.

Når du er klar for en sang, prøv Red Hot Av Motley Crue. Det er en relativt enkel sang du kan mestre på et dobbelt spark.

Kan Du Få Den Samme Lyden med En Enkel Og Dobbel Basstromme?

Når du først starter, kommer du til å slite med å få den samme lyden med et enkelt og dobbelt basstrommesett.

over tid vil du forkorte gapet. Men vil du noen gang få den samme lyden med en enkelt og kontrabass?

Til Slutt er svaret » nei.»

Men med mye øvelse og styrking av venstre fot, kan du komme nær. Det vil også hjelpe hvis du bruker en dobbel pedal på en enkelt basstromme i begynnelsen.

For Det Første er det en forskjell mellom å bruke enkle pedaler og doble pedaler som kommer ned til fysisk oppsett og brukerferdighet.

For Det Andre har hvert sett sine utfordringer for å gi en ren lyd. Og disse utfordringene er forskjellige basert på hvilket sett du velger.

den enkle basstrommen gir en muddier lyd fordi du treffer den samme trommelen gjentatte ganger. Dette gjelder enten du har en enkel eller dobbel pedal oppsett.

og med et dobbelt basesett må du stille to trommer til samme lyd, noe som er ekstremt utfordrende.

bunnlinjen er at du får forskjellige nivåer av ufullkommenhet med hvert sett, men det er en del av det som gjør lyden autentisk. Et godt trent øre kan skille singelen mot kontrabassen. Men de «ufullkommenhetene» vi snakker om, legger til kunst og autentisitet.

jeg liker ikke overprodusert musikk fordi den fjerner det menneskelige aspektet fra musikk. Dette er en grunn til at folk likte trommeslagere Som Keith Moon, som ville eksplodere i sporadiske fyller uten å ha perfekt underavdeling eller tid mens du utfører stykket.

Hvordan Spiller Jeg Kontrabassmusikk Med Bare En Pedal?

en av grunnene til at enkelt basstromme er så populær er på grunn av sin allsidighet. Med en lavere kostnad og mindre fotavtrykk, kan du spille de samme kontrabass sanger som du ville med en kontrabass trommesett.

men du må være rask, og det krever mye øvelse.

det er en del av moroa for mange trommeslagere. Det tar mye dyktighet å kunne oppnå kontrabass (dobbel pedal) lyden på en enkelt bass med en enkelt pedal.

Lytt Til John Bonham spille Gode Tider Dårlige Tider hvis du vil her en utrolig høyre fot på en enkelt pedal.

Men selv med alt som er sagt, hvis dette er noe du planlegger å mestre, bør du vite at du ikke kan gjøre alt.

Det vil være noen tempos du bare ikke kan oppnå. Uansett hvor fort du er, jobber fysikk mot deg. Du trenger en dobbel pedal for å få det til å fungere.

Det har også mye å gjøre med mental koordinering. Når føttene jobber dobbelt, er det vanskelig å gjøre hendene uavhengige. Så, du kommer til å være begrenset til noen grunnleggende kontrabass sanger hvis du arbeider med en enkelt bass og enkelt pedal.

spørsmålet du kanskje vil spørre deg selv, er imidlertid hvorfor du prøver å oppnå dobbeltpedalarbeid med en enkelt pedal.

hvis du er seriøs om å få den lyden, er det best å få en dobbel pedal. Investeringen er ikke så viktig som å få et kontrabasssett, og det er mye lettere å få lyden du ønsker.

Her er noen kontrabasspedaler anmeldt På Amazon.

hva Er Bedre: Kontrabass Trommer eller En Dobbel Pedal?

til slutt, Er det bedre å ha to basstrommer eller en basstromme med en dobbel pedal?

svaret på dette spørsmålet kommer ned til personlig mening, men det er noen ting å vurdere.

  • Ser ut-det doble basstrommesettet ser bra ut. Enkelt basstromme mangler imponerende natur kontrabass trommer
  • Praktisk-Hvis du ønsker å reise med kit, som de fleste trommeslagere gjør, kontrabass trommer kommer til å gi noen utfordringer. Kittet tar opp mye plass og er vanskeligere å hale. Du må vurdere om den ekstra innsatsen er verdt noe du får i lyd. For de fleste nybegynnere til middels trommeslagere, er det ikke. Hvis du spiller barer eller små arenaer, blir kontrabassen mer trøbbel enn det er verdt.
  • Lydkvalitet-det er en fordel å ha to spark, men det er lite med mindre du spiller inn i et studio. Og selv om du spiller inn i et studio, kommer du sannsynligvis til å rydde opp lyden uansett.
  • Fleksibilitet-med en dobbel pedal i stedet for en dobbel basstromme, trenger du ikke å bekymre deg så mye om plass, og du har mye allsidighet i sangene du kan spille. Du har også mer fleksibilitet i hvordan du kan møte trommesettet fordi selve settet ikke er så tungvint.

Bunnlinjen

det er ikke noe feil svar på spørsmålet om du skal få enkelt bass eller kontrabass trommer. Det handler om musikken du spiller og hva som fungerer best.

men med det sagt velger de fleste trommeslagere singelbassen, spesielt på nybegynner-og mellomnivå.

hvis du ikke har et mannskap til å slepe og sette opp settet ditt, er kontrabassen rett og slett for tungvint for de fleste (selv om det ser utrolig kult ut) folk.

Du vil slite med å finne plass til kontrabasssettet i barer og små arenaer, og det tar bare mer innsats generelt.

hvis du måtte velge mellom en enkelt basstromme og en dobbel basstromme, kan den ekstra innsatsen være verdt for visse typer musikk.

men faktum er at det er et enkelt svar som broer gapet, og det svaret er en enkelt basstromme med en kontrabasspedal. Det kan være en liten forskjell i lyden du får (mot kontrabasssettet), men bekvemmeligheten, overkommeligheten og fleksibiliteten til den enkle bassen med en dobbelpedal gjør den utrolig attraktiv.

Spesielt Hvis du bare starter på trommer, vil singelbassen være din venn. Herfra kan du bestemme om du vil starte med en enkelt pedal eller en dobbel pedal. Men de fleste trommeslagere er enige om at det er fordeler med å starte med enkeltpedalen før overgangen til å spille med en dobbelpedal.

jeg spiller jazz for det meste, så jeg har nesten alltid brukt bare en basstromme med en pedal, og det er det jeg foretrekker. Jeg liker også å spille rock. John Bonham selv brukte bare en basstromme og en pedal. Det er spilleren, ikke utstyret som gjør en stor trommeslager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.