mars 1, 2022

Bli En Texas Foster Parent

hver vellykket person vet at hans eller hennes prestasjon avhenger av et fellesskap av personer som arbeider sammen.

I Texas er det over 31 000 barn plassert utenfor foreldrenes omsorg i pleie. Det er ikke nok fosterhjem til å støtte dette antall barn i omsorg. Dette betyr at barn fra samfunnet blir plassert utenfor deres hjem samfunnet, eller i tilfluktsrom.

Barn som er plassert utenfor sitt hjem samfunnet på en dag mister sine foreldre, familie, skolevenner, lærere, trenere, og følelse av tilknytning til lokalsamfunnet. De savner ofte skolen slik at de kan ha besøk, eller de ser ikke familien fordi de trenger å være på skolen. Denne følelsen av tap er forsterket når de ikke kan plasseres med sine brødre og søstre på grunn av at ingen har nok plass.

Fosterforeldre er nødvendig for å ta barn i alle aldre. Det vanskeligste å finne plassering for er tenåringer og for barn med utfordrende atferd. Fosterforeldre som er villige til å ta søsken sett med 3 eller flere som er spredt over aldersspredningen er sterkt behov.

en viktig rolle for fosterforeldre er å jobbe med barnets fødselsfamilie for å hjelpe barnet til å komme hjem, og hvis det ikke lykkes, å forplikte seg til å heve/foreldre barnet gjennom adopsjon eller foresatte.

fosterforeldrene hjelper barn å holde kontakten med sin fødselsfamilie, mens de fungerer som mentor for den familien. Fosterhjem er en tjeneste som tilbys til hele barnets familie. Fosterfamilier kommer fra samme samfunn som barnet, er villige til å akseptere og godta besøk og andre typer kontakt med søsken, slektninger og andre viktige personer i barnets liv.

Arbeid med familien hjelper barn til å komme hjem eller bli adoptert raskere, samtidig som de kan holde kontakten med de som er viktige i deres liv. Barn som holder kontakt og blir returnert hjem eller vedtatt raskere, har mindre traumer mens de er i pleie.

som fosterfamilie kan du bli bedt om å:
Gi midlertidig omsorg, kjærlighet og pleie til barn mens de tjener som mentor til foreldrene sine. Dette kan inkludere aktivt å hjelpe foreldrene forbedre sine foreldre evner. Fosterforelder bistår i å hjelpe barna overgang hjem, til en juridisk vergemål, eller adopsjon av en annen familie, samtidig som barnet i kontakt med sine pårørende, kultur og samfunn.
Fungere som verge for barn og samtidig opprettholde barnas kontakt med pårørende, kultur og samfunn.
Adopter barna samtidig som barnas kontakt med pårørende, kultur og samfunn opprettholdes.

Fosterforeldre Kontakt Med Fødselsfamilien

Familieavdelingen & Beskyttende Tjenester (DFPS) avgjør gjennom vurdering hvilket kontaktnivå barnet skal ha med fødselsfamilien. Alt er gjort for å sikre at kontakten mellom barnets fødselsfamilie og barnet og fosterforeldrene er trygg og positiv. Når det er mulig, fosterforeldre oppfordres til å overvåke samvær med barna, bistå med transport rundt samvær, og modell passende oppførsel for fødselen foreldre. Dette kan bety at barnet kan bruke telefonen til å snakke med foreldrene sine, mens fosterforeldrene lytter inn, eller tilbringe tid med barnet og foreldrene deres på en lokal park. Når det er hensiktsmessig, har noen fosterforeldre tillatt foreldrene å komme inn i deres hjem, og hjelpe dem med sengetid rutiner. Fosterforeldre har innspill til hvilket kontaktnivå de er komfortable med, og oppfordres til å dele eventuelle bekymringer de har angående denne kontakten med SIN TFI-arbeidstaker og barnets arbeidstaker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.