desember 19, 2021

Bli En Fosterhjem Omsorgsperson-VACFSS

vi søker fosterhjem omsorgspersoner bosatt I Greater Vancouver-området som kan gi en pleie og kjærlig hjem for barn og unge. Fosterhjem omsorgspersoner støttes for å lykkes i sin rolle med helhetlig opplæring, inkludert en caregiver cultural camp, workshops, seremoni og tilgang til online kulturelle ressurser.

Vårt Ressursprogram styres Av Child Family and Community Services Act (CFCSA). Barn i omsorg har rett til å forbli knyttet til sin nærmeste / utvidede familie, deres arv og / eller samfunn; Dette kalles Inkluderende Fosterhjem. Inkluderende fostre ble identifisert som et skritt for å begynne å transformere fosterhjem system for å inkludere den pågående deltakelse av foreldre og storfamilie i omsorg for sine barn. Fokuset er barnets beste; målet er å bevare familiebanden. Det er et partnerskap hvor foreldre og foster omsorgspersoner lærer og støtter hverandre for å ta vare på barnet.

de som er interessert i å fremme MED VACFSS må ligge i en av følgende geografiske steder: Dette er en av de mest populære byene i verden.

typer familiens hjem:

VACFSS søker kort og lang sikt familien omsorg hjem samt lettelse og pusterom omsorgspersoner. Avlastning er når når en person eller familie midlertidig bryr seg om en annen families barn. Dette gir barnets biologiske familie en pause, slik at foreldrene kan få skritt unna for litt gjenopprettende tid. Relief care er å gi en pause til andre fosterhjem omsorgspersoner.

Tidsramme:

den komplette prosessen for å bli fosterhjem er 6 til 8 måneder, og til tider lengre. Vi verdsetter din tålmodighet mens arbeidet pågår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.