desember 12, 2021

‘Big Brother 23’ Uke 10 Spoiler: Hvem Vant BB Comics,Og Vil De Bruke Vetoretten?

Etter den første doble utkastelsen av sesongen, kjempet Den nå demonterte Cookout for makt i den kommende Lederen Av Husholdningen og sikkerheten i DEN ikoniske BB Comics Power Of Veto-konkurransen. Hvem vant, og vil de endre nominasjonene?

Hannah Chaddha poserer For 'Big Brother 23' kastet bilde
Hannah Chaddha poserer For 'Big Brother 23' kastet bilde
‘Big Brother 23’ houseguest, Hannah Chaddha / Cliff Lipson/CBS / Getty Images

Kyland Young nominert Tiffany Mitchell og Hannah Chaddha for utkastelse

Etter å ha gjort det til de siste seks som planlagt, Måtte Cookout slå på hverandre. Selv om Han hevder det var ved et uhell, Kyland Young ble den utgående Leder Av Husholdningen, hans tredje av sesongen.

i en samtale med siste to partner Derek «Big D» Frazier, innrømmet han at han ønsket å målrette Tiffany Mitchell. Han fortalte senere kameraene han måtte slå på henne, som de har en endelig to avtalen fordi han foretrakk å gå til slutten med noen han oppfattet Som den sterkeste konkurrenten, deeming Det Xavier Prather.

#BB23
Kyland har nominert Tiff Og Hannah til utkastelse.
alle seks HGs vil spille for veto i morgen. pic.twitter.com/TEq4ZKjy8X— 9195 > – # BB23LiveFeedUpdates (@BBLiveUpdaters) September 11, 2021

RELATERT: ‘Big Brother 23’ Spoiler: Tiffany Og Hannah Gjør Sine To Siste Offisielle

UNDER en samtale med Xavier bestemte HOH å nominere Tiffany sammen med sin nære allierte Hannah Chaddha, og garanterte at man ville forlate den uken. Etter antydet Til Hannah at hun var hans bonde, Kyland gikk gjennom med det, nominere damene ved siden av hverandre.

Tiffany har innsett at hun er målet og planlegger å kjempe i huset. Derimot, hun er fornøyd med historien hun og Cookout gjort denne sesongen.

Kyland vant BB Comics Veto og sannsynligvis vil ikke endre sine nominasjoner

Før Kraften I Veto konkurranse, Kyland og Big D snakket om viktigheten Av Tiffany ikke å vinne. Selv om de to visste resten ville kaste Hannah hvis det skjedde, de fortsatt foretrukket vellykket sende sitt mål til juryen.

Kyland vant DEN ikoniske BB Comics POV-konkurransen, alt annet enn å garantere Tiffanys utkastelse, da han sannsynligvis ikke vil endre sine nominasjoner og bakdør noen.

Kyland vant BB tegneserier #BB23 pic.Twitter.com/0pgstw6rau

– Osaka Joe (@Osakajoe3) September 12, 2021

Hannah vet hun er på bunnen og privat fortalte kameraene i går kveld at hun trengte å vinne HOH og gå etter gutta, sannsynlig Xavier Og Kyland, eller hun ville bli Tiffany i juryen huset neste.

Hun har innsett at mennene holder sammen, Sammen Med Azah Awasum, som har et nært vennskap Med Big D og En» middle school crush » På Xavier. Kyland har ingen grunn til å målrette Tiffany, og mange tror han gjør det for å bekrefte sin lojalitet Mot Xavier, som han vil sitte ved siden av på slutten.

Xavier Prather synes klar til å vinne’Big Brother 23′

Mot begynnelsen av konkurransen, Cookout medlem Xavier på linje med de andre gutta, Kyland Og Big D, inkludert en siste to med sistnevnte. Til tross for å presentere en fysisk trussel og tydelig kaste konkurranser, virket han beskyttet på alle sider, og ingen nevnte ham som et mål.

navnet hans begynte å bli kastet rundt da han og Alyssa var den sterkeste duoen igjen, men klarte å unngå utkastelse ved Hjelp av Cookout. Nå som spillet har slått individuell som alliansen gjorde det til final six, Xavier har upped sitt sosiale spill.

Du vet hva vi sier, #BBXavier, forvent det uventede! # BB23 pic.twitter.com/lq5TBrunab— 9195 > – Storebror (@CBSBigBrother) September 9, 2021

Relatert: ‘Big Brother 23’ Uke 9 Spoiler: Flere Allianser Dannes I Cookout for Sluttspillet

da Han og Big D har hatt en siste to siden showets beginnin: g, han har ingen grunn til å forråde advokaten. Dess, Azah anser Xavier en stor spiller og ville ikke tankene å miste ham til slutt. Selv om Kyland tidligere gjort en siste to Med Tiffany, hevdet han ønsket å møte juryen ved siden av henne, HOH ombestemt seg, velger Å ta Xavier til slutten.

de eneste som retter seg mot advokaten, Tiffany og Hannah, vil trolig forlate konkurransen i de følgende ukene. De resterende har ingen interesse i å gå Etter Xavier, nesten garantere sin seier. Big Brother 23 airs søndager, onsdager og torsdager på 8/7 Central PÅ CBS.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.