februar 11, 2022

Betydningen av det engelske Språket

som det mest lærte språket for å studere et emne, er det så mange grunner til å lære engelsk. Dette gjelder spesielt hvis du er en internasjonal student som ønsker å studere i utlandet, da rollen som engelsk språk vil spille en viktig rolle når du starter studier og fremgang i karrieren din etter eksamen.

det er mange grunner til å investere i et engelsk språkkurs som internasjonal student. De fleste kurs vil lære deg de mest essensielle områdene i engelsk som å lese, skrive, snakke og lytte, samt bygge din selvtillit til å bruke engelsk i ditt daglige liv, på jobb eller i løpet av dine fremtidige studier.

hvorfor er det så viktig å lære engelsk?

engelsk snakkes av rundt 360 millioner mennesker over hele verden og undervises i over 118 land, noe som gjør det til et utrolig nyttig språk å lære. Engelsk språklæring vil tillate deg å kommunisere effektivt med mennesker fra hele verden, noe som gjør reiser mye enklere og hjelpe deg å lære mer om ulike kulturer.

betydningen av engelsk språk kan ses i nesten alle aspekter av våre liv. Dette gjelder spesielt i næringslivet der engelsk er det vanligste språket som brukes, og de fleste arbeidsgivere vil derfor forvente et visst nivå av engelskkunnskaper under ansettelsesprosessen. Investere i en kvalitet engelsk språkkurs vil forbedre dine arbeidsutsikter betydelig.

engelsk er også språket i vitenskap, matematikk, teknologi, turisme og utallige andre områder. Hver av disse næringene bruker engelsk som sitt felles språk for å hjelpe fagfolk kommunisere og gjennomføre møter, viser hvorfor engelsk er viktig.

gitt populariteten til språket, vil engelsk språkkurs derfor være gunstig for deg hvis du ønsker å jobbe for et multinasjonalt selskap, og vil lære deg kommunikasjonsferdigheter til nettverk med fagfolk i ditt felt eller videre.

Grunner til å lære engelsk:

fortsatt, tenker på grunner til å lære engelsk? Se listen nedenfor for våre viktigste grunner:

1. Enkelhet er nøkkelen: engelsk har relativt enkel grammatikk, med enklere flertall, en grei verbkonjugasjon og det er for det meste kjønnsnøytralt, noe som gjør engelsk språklæring enklere enn noen andre språk.

2. ABC, easy as 123: det engelske alfabetet er relativt lett å lære i forhold til andre språk som Mandarin som er i symbolform.

3. Online forskning: De fleste nettsteder er skrevet på engelsk, og hjelper deg med å øke kunnskapen din når du forsker på studiene og senere i livet.

4. Verdifull erfaring: Å Lære et nytt språk krever mye tid og tålmodighet. Derfor, å kunne vise frem denne imponerende ferdigheten vil hjelpe deg med å skille seg ut til arbeidsgivere og øke DIN CV.

5. Møt nye mennesker: Studerer en engelsk språkkurs vil hjelpe deg å møte interessante mennesker fra alle samfunnslag og lære om ulike kulturer også.

6. Språk i mediebransjen: Engelsk er det mest utbredte språket som brukes i filmer og tv-serier rundt om i verden. Ved å lære det engelske språket, vil du kunne nyte mer av de nyeste storfilmer!

Vil du investere i en kvalitet engelsk språkkurs? Avhengig av dine fremtidige mål Har Språkgalleriet en rekke engelskspråklige kurs som vil sette deg på veien for en lys fremtid med mange ansettelses-og læringsmuligheter. Du kan finne ut listen over kurs som tilbys her.

skolen tilbyr også universitets pathway programmer designet for internasjonale og EU studenter å forberede deg PÅ ET britisk universitet på lavere eller høyere nivå. Finn ut mer om pathway programmene her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.