november 29, 2021

Beste Måten Hvordan Du Bruker Laptop Som En Skjerm For Xbox 360 i 2021

denne artikkelen er basert På Hvordan Du Bruker Laptop Som En Skjerm For Xbox 360. Men for det må du lese hele artikkelen på nettstedet vårt uten avbrudd. Så, at metoden i sin tur ville være nyttig for deg. Også, klikk på våre andre innlegg i menyen for å utvide din kunnskap om våre nettsteder.

også, når du vet hvordan du bruker en bærbar pc som en skjerm For Xbox 360 Eller Xbox One. Da vil du ha 24/7 utgang tilgjengelighet for å spille spill og nyte. Fordi folk flest har enkelt LCD-Tv vises i stuen for alle familiemedlemmer tilgang for gaming samt annen bruk.

la Oss nå dykke inn i metodene for å koble til en bærbar pc som en skjerm For Xbox 360 eller Xbox One. Faktisk, her vil vi veilede to måter som du kan koble Xbox-konsollen med en windows laptop-skjerm.

Hvordan Bruke Laptop Som En Skjerm For Xbox 360

Slik Bruker Du Bærbar Pc som En Skjerm For Xbox 360

Les Dette: Slik Måler Du En Bærbar Pc For Bag

VED HJELP AV HDMI-Kabel

i Mellomtiden gjør denne metoden det mye enklere å koble til innholdet I xbox360 eller Xbox one-programmer. Så, du kan enkelt bytte til den bærbare datamaskinen i stedet for tv. Det er imidlertid noen sjanser for ikke Å ha HDMI-porten i innholdsfortegnelsen på den bærbare datamaskinen. Så i et slikt tilfelle, vi tilbyr den andre måten å koble Xbox og håndtere dette problemet.

den første måten ville være sløsing for en deltaker som igjen mangler EN HDMI-inngangsport og bare HAR EN HDMI-utgangsport. IMIDLERTID ER HDMI-porter og kabler for det meste til stede i mange bærbare datamaskiner for å koble Til Xbox One eller Xbox360. Så, la oss starte fra den ene enden for å koble til bærbare datamaskiner.

Tilkoblingskrav:

nå har du først og fremst en bærbar pc med EN HDMI-inngangsport. DERETTER trenger DU HDMI-kabler som kobler Xbox 360 med den bærbare datamaskinen. Når du har disse essensielle kan du koble på for å lage en tilkobling.

HDMI – Inngangsport OG HDMI-Utgangsport:

i løpet av flere år har alle nåværende generasjons spillkonsoller brukt HDMI-kabel som en felles tilkoblingsmekanisme for å overføre lyd-og videodata. MANGE HDMI-porter eller VGA – og DVI-inngang finnes på en standard TV, slik at du kan koble til en rekke hd-enheter gratis.

men poenget er at bærbare datamaskiner er utformet annerledes fordi de fleste bærbare datamaskiner har EN UTGANG AV HDMI fra utvikleren. I stedet for å lage et feil kablet system med HDMI. Det er godt å koble Xbox riktig bærbar HDMI-kabel med riktig INFORMASJON OM HDMI-inngang og HDMI-port.

HDMI-Inngang For Bærbar Pc:

Så, Xbox360 er utgangskilden i dette scenariet, og det gir informasjon TIL HDMI-inngangskilden. HDMI-inngangskilder via HDMI-kabler ER LCD-tv eller bærbar pc og datamaskin enhet. I tilfelle en bærbar pc har EN HDMI-port for utgang bare. Da er det ikke mulig å koble mellom to enheter med EN HDMI-kabel. FORDI HDMI-inngangsporten er viktig for en bærbar pc.

du må hoppe til det andre alternativet for å finne et relatert svar for å spille spill og koble Til Xbox One eller Xbox 360.

Trinn For Å Følge:

I Mellomtiden, etter å ha identifisert HDMI-inngangen som er utformet på den bærbare datamaskinen. Det neste trinnet er å koble de to enhetene. Alt du gjør er å plugge og trykke kabelen inn I DIN BÆRBARE HDMI-port, og velg deretter riktig videokilde for den bærbare datamaskinen og vent. Som din bærbare datamaskin vil automatisk føle DEN nye INNGANGEN TIL HDMI. Videre er den tilkoblet og vil vise videoen på skjermen på den bærbare datamaskinen.

ved å koble dette, vil du kunne bruke den bærbare datamaskinen som skjerm for spillingen din med disse tilkoblingene! Videre er resultatene i henhold til kvaliteten på oppløsningen på den bærbare datamaskinen. Vi håper at det var enkelt for deg å løse og koble enhetene dine med en kabel.

BRUKE HDMI-Kabel

Se Dette: Slik Måler Du Bærbar Pc-Skjerm

UTEN HDMI-Kabel

hvis du ikke har en bærbar pc-skjerm som støtter HDMI-relaterte tilkoblinger I menyen. Så i et slikt scenario må du velge et trådløst tilkoblingsalternativ som vi håper vil gi deg ønskede resultater som kreves. I mellomtiden er det også enkelt å få tilgang til å streame på en bærbar pc eller PC med appen i noen få trinn for å følge fremover.

Essentials For å opprette et trådløst nettverk:
  • Ethernet-tilkobling eller trådløs wi-fi-tilkobling.
  • Xbox-konto.
  • En Bærbar Skjerm Eller pc for visning

Så, for å starte prosessen, må vi sørge For At den bærbare Datamaskinen Har Microsoft Windows 10 installert i Den. Sammen med det er den koblet til et wifi-nettverk eller ethernet-tilkobling.

Logg På Xbox live-konto:

hvis Du allerede Har En Xbox-konto, kan du ganske enkelt logge på ved hjelp av en internett-tilkobling. Men hvis Du er ny På Xbox live, må du gjøre noe arbeid som å skrive inn datoen. Videre, etter at du har opprettet en konto og deretter etter å ha gjort alt arbeidet, logg inn for å spille Xbox-spill.

Koble Til Xbox:

hvis Du vil bruke en bærbar pc som skjerm, slår Du På Xbox-konsollen for å søke. Velg koble knappen nederst til venstre i hjemmet til den bærbare skjermen for å koble søk Xbox. Ved å gjøre det, kobler du to enheter til samme nettverk.

nå kan du gjøre spillstrømming og spille spill sammen med oppløsningsinnstillingene du ønsker. I tillegg kan du kringkaste ytelsen i spillet for å se eller se senere. Videre kan du ta opp stream videospill i den bærbare datamaskinen samt pc.

Spill Et Xbox-spill som du elsker sammen med lyden fra den bærbare datamaskinen.

Koble Til Xbox-Konsollen 360

Kan Lese Dette: Slik Spiller DU PS4 På Bærbar PC med HDMI

Logge På Xbox-Appen:

I Mellomtiden, hvis du vil ha en ekstern skjerm For Xbox-skjerm for å spille spill, er det nødvendig med systeminnstillinger for Xbox-appen.

for å fange enheter av eksterne skjermer Med Xbox 360 eller Xbox one app. Den gode nyheten er at Du bare kan laste Ned Xbox-appen. Denne appen er tilgjengelig For Xbox 360 eller Xbox One.

Etter dette må du gå gjennom bærbare innstillinger. Videre, la andre enheter koble til den bærbare datamaskinen. I mellomtiden velger du tilkoblingsknappen på Startsiden Til Xbox-appen. Velg også den relaterte konsollen for å gi strøm til den bærbare skjermen med Visningen Av Xbox-appen, og lukk dialogboksen for å gå inn.

hvis du har ulike konsoller i hjemmenettverket tilkoblinger deretter oppdage og til slutt klikk for å velge den påloggede konsollen. Slik at den kobles automatisk Til Xbox 360.

BRUKE USB HDMI-Adapter:

det er ikke som Om Du ikke kan spille Xbox på en bærbar pc-skjerm hvis DEN ikke har EN HDMI-inngangsport. Du kan koble en slik bærbar pc med HDMI-inngang ved Å bruke EN USB HDMI-adapter i EN USB-port for et kablet hjemmenettverk. I mellomtiden kan du søke kjøpe Fra Amazon salg eller noe godt nettsted som amazon. Til slutt, klikk for å angi et videoopptakskort vil bety noen lagproblemer, og arbeidet vil være mindre enn ønskelig i bildekvalitet enn å koble til bærbar pc og konsoll På Xbox one eller Xbox 360-enheter trådløst.

 Bruk Av Xbox 360

Kan Se Dette:HVORDAN PÅVIRKER RAM Gaming

Annen Bruk Av Xbox:

mens du spiller favorittspillene dine, kan du motta anrop eller tekster. Noen samtaler kan kreve at du tar en kort pause fra spillet for å sjekke og svare. Og du sitter igjen med noe valg i stedet for pause og svar mellom den tilkoblede strømmen.

Heldigvis, Med Xbox, trenger Du Ikke å slutte å spille spillet ditt og gå til din bærbare eller mobiltelefon for å spille Eller svare På Skype-samtaler, som du ville med EN PC eller Mac. Her vil du kunne ta disse samtalene og til og med snakke med dine kjære uten å måtte koble kabelen fra TVEN din.

Konklusjon:

I Mellomtiden har vi i denne artikkelen diskutert innholdet for den enkle 3working av tilkoblingen for Å spille Xbox-spill. På samme måte har vi funnet ulike alternativer som vil hjelpe mye på denne måten. Videre åpner du for Å spille Xbox-spill på den bærbare datamaskinen. I tillegg, for pcer, har vi dekket deg, du må følge de samme trinnene.

I Mellomtiden, hvis du finner en ukjent feil med konsollen, kan du rapportere På Xbox one eller Xbox 360-siden.

Videre kan du legge igjen en kommentar og dele innholdet vårt, noe som betyr mye.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.