februar 10, 2022

Be Om En P60 fra tidligere arbeidsgiver

jeg prøver å søke Om Studentfinansiering for det kommende studieåret. Søknaden støttes av min mor som nylig har flyttet, selv om prosessen ble kuttet kort på grunn av låsen ned. Dette betyr at vi ikke har tilgang til noen av hennes lønnsslipper eller dokumenter.

jeg har prøvd å kontakte sin gamle arbeidsgiver (NHS) gjennom lønnstjenester og har blitt blokkert på alle punkter på grunn av ikke å ha et aktivt personnummer; hun har ikke jobbet der i over et år, så det er av systemet. Men kan ikke nå en ekte person til å diskutere dette med som de har automatiserte programmer der du skriver inn nummeret. Da HUN nå er ute AV STORBRITANNIA, vil hun at jeg skal håndtere anmodningsprosessen. Rådene fra ansattes tjenester har vært å ringe det angitte telefonnummeret, som blokkerer meg fra å snakke med noen.

jeg vil sette pris på det hvis noen har opplevd dette eller har noen råd som kan hjelpe! Jeg er ganske motløs på dette punktet som om det ikke lykkes, må jeg utsette mitt siste år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.