februar 12, 2022

Barkercise

Innholdsfortegnelse

pitbulldet er tre viktige komponenter for å bygge muskler på hunden din.

1. Gi et høyverdig diett som er høyt i protein. I det minste trenger en hund 1 gram protein til hvert pund kroppsvekt. Det er også viktig å merke seg at overdreven protein ikke er ideelt heller. Dette kan legge ekstra stress på nyrene. Før du setter din hunden på en høyere protein diett kan det være best å konsultere med din vet.

2. Gi trening som forårsaker muskelvekst. Dette er vanligvis i form av trening som innebærer noen motstand. Å arbeide musklene forårsaker små riper og tårer i muskelfibrene. Når hundens kropp reparerer disse rips muskelen er gjenoppbygd gjør dem større og sterkere

når det gjelder å bygge muskler du ønsker å unngå lange timer med cardio aktiviteter. Disse aktivitetene vil brenne hundens muskel av i stedet for å bygge den. Du vil bruke høy intensitet cardio øvelser som sprints, kjører opp trapper eller opp bakker for korte perioder. En høy intensitet cardio trening i 10-15 minutter om dagen er mer enn nok. Du kan også bruke en vektvest når du gjør disse øvelsene for høyere intensitet.

3. Hvile og Restitusjon. For at hundens muskler skal vokse, er det avgjørende at musklene får tilstrekkelig restitusjonstid. Harde øvelser rive muskelfibrene slik at de kan repareres og vokse. Hvile og utvinning gir musklene muligheten til å gjenoppbygge. Uten riktig hvile vil hunden din ikke få ekstra muskelmasse.

for best resultat er det viktig å ha en balanse mellom alle tre komponentene. Trening og trening hardt og ikke får tilstrekkelig hvile og utvinning vil ha en negativ effekt. Musklene vil ikke ha mulighet til å gjenoppbygge og vokse. Det vil også øke risikoen for skade. Les «overutøvede hundesymptomer» for mer. Det samme gjelder for ikke å gi riktig diett. Hvis musklene ikke får det nødvendige proteinet og næringsstoffene for å helbrede og vokse muskler, vil resultatene være dårlige.

for å lære mer om hvordan disse tre komponentene fungerer sammen for muskelgevinster, se «Hvordan få en hund til å få muskler».

Pitbull Condition Tips

med et treningsprogram med hunden din, er det best å starte lett og gradvis øke volumet og motstanden over tid. Dette er best for å unngå skade. Det er også viktig at hunden din nyter sine treningsøkter. Dette ville ikke være tilfelle hvis øktene forårsaker ubehag.

det er veldig viktig å varme opp med hunden din før du starter disse øvelsene. En warm-up kan bestå av fem eller så minutters gange starter sakte og deretter øke hastigheten etter noen minutter og spill av hente eller lignende. Dette vil øke hjertefrekvensen og få blodet til å strømme til musklene for å forhindre skade på en kald muskel.

Vektet Trekking

vekttrekking er en faktisk hundesport, men du kan innlemme denne typen trening i hundens muskelbygging og styrkeprogram. Det viktigste er at du bruker en riktig vekt trekke sele. Disse er utformet for å fordele vekten jevnt over hundens kropp.

Start med en lett vekt og få hunden til å dra vekten 10 til 20 meter. Gi dem en pause i 2 minutter og gjenta. Som med condition din hunden å kjøre, starte lett og gradvis øke mengden av vekt og antall repetisjoner over tid.

 resistance parachute

Andre alternativer for å trekke type condition inkluderer å trekke en person på skøyter eller et skateboard, trekke en slede eller scooter, og du kan til og med få en fallskjerm som festes til en vektvest.

Svømming

dette er trolig en av de beste all-around øvelsene du kan gi hunden din. En 10 – hundesvømming minutters svømmetur tilsvarer en times gange.

i tillegg fungerer det og gir motstand mot hele kroppen, spesielt frontenden som ikke får så mye arbeid fra bare å gå. Som hundens kropp er støttet av vannet det tar vekten av sine ledd og bein, og er lav innvirkning. For mer om svømming trening for hunder se her.

Trapper Eller Oppoverbakke Trening

Gjør trapp eller oppoverbakke arbeid er ikke bare flott å brenne av oppdemmet energi. Det fungerer også alle muskelgruppene, inkludert kjernen.

Å Gå opp trapper eller en bakke styrker bakbenene ettersom hele kroppsvekten til hunden din er på hvert ben som trinnet. Som de ned trappen de bruker motstridende muskler for stabilitet. For mer om trapp trening for hunder se her.

Tautrekking

en klassisk hund spill og en som er elsket av de fleste hunder. Få dem til å bruke sin styrke til å crouch og trekke tilbake. Mange hundetrenere er imot dette spillet som de føler det oppfordrer dominere atferd. Så lenge hunden din tar og slipper slepebåten på kommando og du styrer spillet, er dette ikke et problem.

Fjærstang

en fjærstang er ganske enkelt en fjær som er koblet til et tau som henger fra en gren eller bjelke med en lokke eller leke festet til enden. Dette gjør at hunden din kan spille tautrekking med seg selv, selv om du ikke er der. Populær blant mange hunder og spesielt terrier type raser som elsker et godt spill av tautrekking.

Flirt Pole

en flirt pole er rett og slett en pinne med et tau festet med en lokke eller leketøy på enden av tauet. Det er som en gigantisk katt tickler leketøy. Du drar bare leketøyet rundt i en sirkel eller i forskjellige retninger langs bakken og hunden din jager den. Flirt pole vil trette ut hunden din raskt og krever minimal innsats fra deg. For en full guide til flørt pole trening for hunder se her.

Se Flørt Polakker På Amazon

Hoppe på en benk og av

Har hunden hoppe opp på en parkbenk eller lignende plattform og dem hoppe av igjen. Dette er flott for å bruke sin makt til å hoppe opp og bruke sin kontroll og smidighet for å demontere. Hoppe av benken er litt mer høy effekt de noen av de andre øvelsene så det ville ikke være egnet for en hund med en skade, spesielt en som er relatert til forbena.

Vektet Henting

Spill et spill med henting ved hjelp av et objekt med litt vekt i forhold til hundens størrelse. Du kan bruke et lite dekk fra en trillebår, eller en plast dumbbell eller en vannflaske fylt med vann eller sand. En liter vann veier 1 kg.

2 Ben Gange

Forlot hundens forben fra bakken og gå en kort avstand. Løft deretter deres bakre ende opp og få dem til å gå på forbenene som en trillebør. Hold det på kort avstand og ikke lenger enn 30 sekunder en repetisjon. Hvis hunden din ikke er opptatt av å bli holdt opp av forbenene eller bakenden, må du ikke tvinge dem som du ikke vil forårsake skade hvis de sliter.

Doggy Squats

dette ligner på menneskelige squats. La hunden sitte og stå. Du kan bruke godbiter for å gjøre dette enklere. Hvis de ikke står når du sier bare gå tilbake og tilby godbit. Etter en uke eller to kan du øke motstanden i øvelsen ved å sette en ryggsekk på hunden din og legge vekt, men ikke mer enn 10% av kroppsvekten.

Gå bakover

La hunden gå bakover i kort avstand. Dette fokuserer på å styrke hip extensor muskelen. Å gå bakover er ikke en naturlig bevegelse for hunder, så for å lære dette, gå dem inn i et smalt lukket område og få dem ut igjen.

Ankelvekter

Fest lette vekter til hundens ankler. Du kan bruke menneskelige håndleddsvekter eller lage noe selv med noen sokker og sand for vekt. Gå for en kort tid som 5 minutter til 10 minutter.

Vektsekk

bruk av hundesekk eller vektvest legg opp til 10% av hundens kroppsvekt og gå i 10 minutter. Dette er også flott for å trette en høy energi eller hyperaktiv hund.

Stabilitetsballer

Stabilitetsballer er et veldig populært treningsutstyr for hunder. De fungerer som en sveitsisk ball som et menneske ville bruke til trening. Det er ganske mange forskjellige typer, men de fungerer ved å ha din hunden stå av apparatet ved hjelp av sine muskler å bo balansert og stabil. Disse er gode for å styrke alle muskelgruppene og spesielt kjernen. Først må du kanskje støtte hunden din å holde dem på plass, og etter hvert som de får mer øvelse og utvikler den nødvendige styrken, kan du bevege deg bort og gjøre øvelsen vanskeligere for dem.

Vis På Amazon-Peanut Ball Paw Pods Fit Paws

Sammendrag-Pitbull Øvelser For Å Bygge Muskler

Muskel gevinster For Pitbull er avhengig av tre faktorer. Kosthold, trening og hvile og restitusjon. For best resultat er det viktig å ha en balanse mellom alle tre komponentene. Start med å velge bare noen av de ovennevnte anbefalte øvelsene og bygg opp motstanden eller intensiteten sakte for å unngå skade.

muskelbygging og styrkeøvelser for hunder

Pitbull muskelbygging og treningsutstyr

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.