februar 14, 2022

‘American Idol’ Fans Nekter Å Se Finalen Etter Gårsdagens «Største Idol Sjokk Noensinne»

Som American Idol nærmer seg slutten av sin nåværende sesong, hjertesorg over hver eliminert konkurrent blir mer og mer intens.

ABC competition show endte på en tøff notat søndag kveld for fans av 16 år gamle finalist Casey Bishop, som ble tvunget til å pakke sine poser etter landsdekkende stemme. Nå er Det Bare Willie Spence, Chayce Beckham og Grace Kinstler igjen, og en vil bli kronet 2021 American Idol neste søndag kveld.

resultatene kom som et stort sjokk for mange fans som trodde Caseys debut av singelen «Love Me, Leave Me» og hennes gjengivelse Av Mö Crü ‘ S «Live Wire» (hun sang den samme sangen i auditionen) var nok til å sikre henne en plass i topp 3. Men dessverre tok de feil.

dette innholdet importeres fra YouTube. Du kan være i stand til å finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan være i stand til å finne mer informasjon, på deres nettsted.

Gitt Hvor nær Casey var å gjøre sesongfinalen, er det fornuftig at noen folk er skuffet. Men kjærlighetssorg til side, det var mange som gjorde det klart at denne eliminering var den siste dråpen for dem. «Welp. Ingen grunn til å se # AmericanIdol finalen. Hvordan i ALL verden fikk Casey kuttet??? Nå husker jeg hvorfor jeg sluttet å se på. # latterlig, » klaget en fan.»#AmericanIdol Det er ingen måte Jeg tror Casey ble stemt av. Så skuffet, du vet hva du gjorde . Mistet meg som en fan, » en annen fan skrev. «STØRSTE IDOL SJOKK NOENSINNE ! Munnen min traff gulvet når navnet hennes ikke ble kalt. Hun var den beste sangeren på det,» noen andre erklærte.

Det Var Unødvendig Å si at dommerne også var triste for Å se Casey go-spesielt Luke Bryan — som forutslo I Caseys audition at hun ville bli den neste vinneren av showet. Etter at resultatene var i, landet sangeren skrev På Twitter, » Du er en ekte rockestjerne . Dette er bare begynnelsen for deg! Gå ut herfra med hodet veldig høyt.»

dette innholdet importeres fra YouTube. Du kan være i stand til å finne det samme innholdet i et annet format, eller du kan være i stand til å finne mer informasjon, på deres nettsted.

Når Det gjelder Willie, Grace Og Chayce, er de tre bare ett show unna å finne ut hvem som vil bli kronet til neste mester. Akkurat nå er det noen spill, selv om noen utsalgssteder forutsier Chayce å komme ut på toppen. Artistens debut singel » 23 » steg til toppen av iTunes landet diagrammet denne uken, gjør mange tror han er front-runner. Men så igjen, mange trodde Casey ville vinne, så du vet aldri!

Relatert Historie

Kayla KeeganSenior Nyheter Og Underholdning EditorKayla Keegan dekker alle ting i underholdning, popkultur og kjendis plass For God Rengjøring.

dette innholdet opprettes og vedlikeholdes av en tredjepart, og importeres til denne siden for å hjelpe brukerne med å oppgi e-postadressene sine. Du kan finne mer informasjon om dette og lignende innhold på piano.io

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.