mars 3, 2022

Alabama vs LSU Prediksjon, Spill Forhåndsvisning

Alabama vs LSU prediksjon, spill forhåndsvisning, hvordan se: lørdag, November 6

Alabama vs LSU Hvordan Se

Dato: lørdag, November 6

Spilletid: 7:00 ET

Sted: Bryant-denny STADIUM, Tuscaloosa, Al

Hvordan SE På: Espn

Record: Alabama (7-1), LSU (4-4)

– Registrer deg og live stream college football PÅ ESPN+

Alabama vs LSU Game Preview

Hvorfor LSU Vil Vinne

Det er ikke noe press.

de store endringene kommer for 2022, det er altfor mange viktige skader, og ingen vil tro At Tigrene har noe skudd for å holde dette nært, mye mindre trekke av opprøret uten en spesiell ytelse – og/eller en nedsmelting fra Alabama.

Florida viste Imidlertid At Det kunne løpe På Tidevannet. LSU – med to uker å hvile opp-må pund bort tidlig og gi det et skudd-men dette vil være mer om HVORVIDT QB Max Johnson kan komme inn i et spor.

Tennessee kan ha tapt Mot Alabama med 18, Men Hendon Hooker og det passerende spillet var sterkt. Mississippi State ble blåst ut, men Det gikk Mississippi State og kastet for 300 meter.

Etter å ha holdt fast i de fire første kampene, Har Tide D tillatt godt over 200 yards gjennom luften i hver av de fire siste kampene. Hvis LSU kan presse bama sekundær, og hvis det bakkespillet kan bevege seg, blir dette interessant i en hast.

Men …

Hvorfor Alabama Vil Vinne

Nei, LSU kjører spillet er ikke bra nok.

321 meter mot Gators var en avvik-Tigrene har ikke rammet 150-verftet på bakken mot noen andre.

det større problemet er på den andre siden, med løpeforsvaret blir rumlet over altfor lett. Tigrene tillatt nær 800 meter i løpet av de tre siste spillene, Og Alabama kommer til å holde det gående ved å pounding bort med en gang.

den pultede lsu-sekundæren vil ha en tøff tid, Og Bryce Young vil ha mange skudd på store ting nedover banen, men forvent at En jevn dose Av Brian Robinson i løpet av første halvdel skal sette tonen, og så …

– College Football Schedule: Uke 10 Spådommer, Linjer

Hva Kommer Til Å Skje

alt vil åpne seg.

LSU vil se ut og spille som et nytt lag i ca 20 minutter. Det kommer til å bringe en innsats, komme opp med en rekke quirky spiller, og det kommer til å bli en kamp for en stund. Men En Alabama scoring kjøre senere-hjulpet AV NOEN LSU offensive boder – og dette vil alle være over.

Og Så Vil Bama fortsette å løpe ballen for å lukke den ut.

Alabama vs Lsu Prediksjon, Linjer

Alabama 48, LSU 20

Linje: Alabama -29, o/u: 66

ATS Tillit ut av 5: 2

Få en 2. mening om Mississippi st vs Arkansas spillet fra våre venner På Vinnere og Whiners. Klikk her for deres grundig analyse og spådommer på siden,total, 1. halvdel, og exotics.

Må Se Vurdering: 4

5: Belfast

1: Ghostbusters: Afterlife

– Bowl Projeksjoner / Rangeringer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.