januar 31, 2022

Adam Shulman Bio, Alder, Familie, Anne Hathaway, Barn, Nettoformue

Adam Shulman Biografi

Adam Shulman Er En amerikansk skuespiller, forretningsmann og produsent kjent for Dusjen, Puzzler og Frigjøring. Han er også kjent for å være gift Med amerikansk skuespiller Og sanger Anne Hathaway. Schulman deltok Brown University obtaing en grad i teater i 2003.

Schulman Er også smykkedesigner og har Et smykkemerke Kjent Som James Bank Design som han eier sammen Med Sin forretningspartner Heidi Nahser Fink. James Bank Design stykker er håndlaget I Nord-California. Dens utvalg av design inkluderer sommerfuglheng, hengende lyspærer, konstellasjonsinspirerte baubles, fjærdetaljer.

Adam Shulman Alder

Schulman var født på 2 April 1981 I Manhattan, New York, Forente Stater. Han er 38 år fra 2019.

Adam Shulman Jacqueline Banks / Mark Shulman Adam Shulman / Adam Shulman Familie

Schulman Ble født Inn I Jødedommen av sine foreldre; Mark Schulman Og Jacqueline Banks. Han vokste opp som eneste barn i et hjem fullt av kunst. Schulman er Svigersønnen Til Kate McCauley Hathaway Og Gerald T. Hathaway og svogeren Til Michael Hathaway og Thomas Hathaway.

Anne Hathaway Og Adam Shulman | Anne Hathaway Adam Shulman

schulman giftet seg med Skuespillerinnen Hathaway den 29. September 2012. Paret møttes første gang På Palm Springs Film Festival, med henne senere fortelle venninnen, «jeg kommer til å gifte seg med den mannen.»Hun avslørte dette Til Harpers BAZAAR UK I 2014,» jeg visste fra det andre jeg møtte ham at han var kjærligheten i livet mitt.»

Adam Shulman

Adam Shulman Bilde

I 2016 kjøpte Hathaway en leilighet verdt $2,55 millioner på Upper West Side, et nabolag på Manhattan hvor paret bor med sitt barn.

de solgte sitt bryllupsbilde og donerte overskuddet til samme kjønn ekteskap advokatgruppe Frihet Til Å Gifte Seg. Paret var også vertskap For Freedom To Marry ‘ S National Engagement Party, en begivenhet som økte $500,000.

Adam Shulman Barn

schulman og Hathaway imot sitt første barn, Jonathan Rosebanks Shulman på 24, Mars 2016. Paret holder sin sønns liv privat, Men Hathaway gjorde dele et første glimt av Ham på Instagram i forkant av sin første bursdag.

Adam Shulman Og Anne Hathaway Graviditet

Den 24. juli 2019 delte Hathaway på Instagram et svart-hvitt bilde av seg selv som viste hennes babybump i en hvit tank top.
«alle tuller til side, for alle som går gjennom infertilitet og unnfangelse helvete, vær så snill å vite at det ikke var en rett linje til noen av mine graviditeter,» skrev hun. Paret venter nå sitt andre barn sammen.

Adam Shulman Karriere

Schulmans karriere begynte i 2005 med Rollen Som Paul O ‘ Bannon i Tv-serien American Dreams. Hans mest suksessfulle rolle i 2007 da han spilte rollen som assisterende sheriff enos Strate i filmen, Hazzard-I Duke to the rescue, som representerer DEN andre tilpasningen Av TV-serien Hazzard.

Adam Shulman Shakespeare

Folk finner Schulman en look-alike Til William Shakespeare . Shakespeare var gift med engelsk poet, dramatiker og skuespiller Kjent Som Anne Hathaway. Dette er Samme navn Som schulmans kone. Dette er ganske overraskende.

Adam Shulman Ryan Gosling

Schulman er noen ganger forvekslet Med Kanadisk skuespiller Og musiker Ryan Gosling siden mange mennesker finner dem til å se like ut. Schulman Og Gosling er ikke relatert på noen måte.

Adam Shulman Høyde

Schulman står i en høyde på 1,77 m.

Adam Shulman Bryllup

paret utvekslet løfter i en hush-hush seremoni i September 2012 på et privat hjem I Big Sur, California. Hathaway hadde en fantastisk Valentino kjole som de utvekslet løfter foran sine 150 gjester. Bryllupsplanleggeren ble ryktet For Å Være Stefanie Cove Og Yifat Oren, som også organiserte Natalie Portmans bryllup.

duoen opprettet en eventyrhelg for paret som begynte fredag med en prøvemiddag På Ventana Inn & Spa, hvor en nærliggende privat eiendom ble sikret for seremonien. Resepsjonen inneholdt mange personlige detaljer, inkludert en meny med lokal og bærekraftig mat som ligner på prisen på Deres N. Y. C. engasjement.

gjestene ble behandlet med melodier fra den San Francisco-baserte jazztrioen Americano Social Club.

Adam Shulman Movies

2018 – Anstand
2014 – The Loft
2014 – Song One
2011 – Hei Mørke
2008 – The Gold Lunch
2007 – Gift Livet
2007 – Hertugene Av Hazzard: Begynnelsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.