desember 24, 2021

9 Måter Å Redusere Din Arbeidsplass Carbon Footprint

I 2019 sto storbritannias næringsliv og transportsektor for 52% av karbondioksidutslippene. Daglig pendling til og fra jobb, og utslippene som genereres på kontoret, påvirker miljøet enormt.

er du en miljøansvarlig bedrift med Bedriftens Samfunnsansvar (CSR) mål? Hvis svaret er ja, er det sannsynlig å redusere karbonavtrykket ditt høyt på agendaen din.

uansett om bedriften din er stor eller liten, er det mulig å redusere karbonavtrykket på arbeidsplassen. Tiltak inkluderer bytte til en grønn energitariff og forbedring av ansattes transportmuligheter. For eksempel kan du velge å tilby ansatte en bærekraftig busstjeneste.

hvis du ønsker å bli mer karbon ansvarlig, les videre for ni pekere. Men først, en rask definisjon.

Hva er et karbonavtrykk?

et karbonavtrykk er mengden klimagasser som slippes ut i atmosfæren av organisasjoner, lokalsamfunn og enkeltpersoner.

de primære drivhusgassene er karbondioksid (CO2), metan og lystgass.

for eksempel, når du hopper i bilen for å stikke til supermarkedet, legger du til karbonavtrykket. Maten du deretter kjøper har et karbonavtrykk knyttet til det. Hvorfor? På grunn av maskiner og ressurser som kreves for å vokse, høste, pakke og levere varene.

i tillegg, når du bruker offentlig transport for å komme Fra A Til B, legger du til karbonavtrykket. Hva med kontoret ditt? Lysene og air-con-enhetene bidrar begge til karbonavtrykket til virksomheten din.

Miljøbevisste bedrifter har Miljømessige, Sosiale og Styringsmål (ESG). Disse målene er sentrert rundt avfall, forurensning, lokale samfunnsforhold og arbeidsforhold.

Et annet mål er å takle klimaendringene ved å redusere CO2 – utslippene-individuelt og kollektivt.

Arbeidsplass karbonavtrykk: årsaker

virkningen bedrifter har på miljøet har røtter i en håndfull områder. Før ansatte selv kommer til kontoret, er deres karbonavtrykk på farten. La oss se på noen få faktorer en etter en.

Pendling

Transport er DEN største kilden til karbondioksidutslipp I STORBRITANNIA, og står for 34%. Og de fleste av utslippene slippes ut fra å reise med bil. Når du setter deg inn i bilen eller tar bussen, påvirker det miljøet. Reiser med jernbane og rør slipper ut MINDRE CO2, men de bidrar fortsatt.

Gåing eller sykling er nullutslippsalternativer, men disse er ikke levedyktige for noen mennesker. Det er andre personaltransportløsninger bedrifter kan tilby-mer om disse senere.

Kontor energiforbruk

arbeidsplassen avgir klimagasser i en håndfull måter. Disse inkluderer belysning, oppvarming, kjøling, datamaskiner, utstyr og kjøling. Energibruken fra disse varierer avhengig av klimaet og strømnettet kontoret kobles til.

La oss bruke en arbeidsplass som ligger i et superkaldt område der nettet bruker fossilt brensel som et eksempel. Det har et større karbonavtrykk enn et rom som ligger i et mildt klima der nettet bruker fornybare energikilder.

Felles gode versus egeninteresse

De fleste er skyldig i å oppføre seg litt egoistisk til tider; det samme gjelder for bedrifter. Det er lett å forbruke ressurser og la andre ta utslippsreduserende tøyler. Det er kjent som the tragedy of the commons – et konsept som har sin opprinnelse i 1833 med Britisk økonom William Forster Lloyd.

i Stedet bør mennesker og organisasjoner jobbe sammen for å redusere det kollektive karbonavtrykket. Fortsett å lese for å finne ut hvordan det kan oppnås.

Karbonavtrykk På Arbeidsplassen: løsninger

Endringer i kontormiljøet

Å Redusere karbonavtrykket til bedriften din er oppnåelig med noen få enkle trinn. Bytt for eksempel til energieffektiv belysning som Led og utnytt naturlig lys så mye som mulig.

Tenk også på å investere i teknologi. Bevegelsessensorer som automatisk slår av lysene når rommene ikke er i bruk og dimbar belysning er to alternativer. Disse forslagene bidrar til lavere strømforbruk (og kostnader).

det er også verdt å implementere temperaturkontroller som er tidsbestemt og satt i henhold til klimaet utenfor. Eller det kan være lurt å tenke på å ta bort folks evne til å endre termostaten manuelt.

en annen kontorbasert metode er å minimere energien datasenteret bruker. Den optimale temperaturen for mange datasentre er 23°C, men de er ofte satt til rundt 19°C.

ved å heve serverinntakstemperaturen med 1°C, datasentre guzzle mindre energi. Og du vil også spare 8% til 9% i energikostnader.

hva med en ansatt buss?

Offentlig transport er en verdifull tjeneste og den primære måten mange av oss pendler til jobb. Bare I London opererer rundt 9300 busser på 675 ruter. Men mer enn noen gang, nå er det på tide å gjenoppfinne offentlig transport. Hvordan kan det gjøres?

Vårt Firma Zeelo er et godt eksempel på en innovativ løsning. Vi tilbyr et bærekraftig pendlingssystem via en heladministrert busstjeneste. Vårt rimelige og fleksible tilbud gir mulighet for umiddelbar bestilling og avbestilling. Og det er mulig å forhåndsbestille via vår app eller nettside.

dessuten er det mulighet for arbeidsgivere å dele kostnadene med sine ansatte. Vi kan hjelpe deg med å tilby dedikerte busstjenester og bygge ruter rundt der dine ansatte bor. Bedriften din kan nå bærekraftsmålene sine ved å redusere problemer med parkering og trafikkproblemer på anlegget.

La oss ta en lagerarbeidsplass som et eksempel. Det kan være folk som ville hoppe på sjansen til å jobbe der, men de har ikke råd til en bil for å gjøre den daglige reisen.

for å få mest mulig ut av jobbmuligheter, folk trenger tilgang til pålitelig og rimelig transport. Uten det blir eksisterende sosiale og arbeidsmobilitetsproblemer forverret. Zeelo kan hjelpe ved å gi viktige transportforbindelser til folk som ellers kan slite med å få til å fungere. Det er et trygt og enkelt alternativ som viser at du bryr deg om dine arbeidere.

og enda bedre, våre smarte buss-og skytteltjenester gjør overgangen til elektrisk. Alle Zeelo-partnere vil få muligheten til å oppgradere til en helelektrisk tjeneste, noe som ytterligere reduserer utslippene. I 2020 sparte Zeelo kunder mer enn 3.560.000 kilo i karbondioksidutslipp, eller tilsvarende planting av 186.059 trær.

Vurdere karbon utligning

for å bli en mer miljøvennlig arbeidsgiver, vurdere utligning karbon produksjon. Oppnå det ved å donere til treplanting organisasjoner som Woodland Trust. Skogene fanger og lagrer karbon, og låser opp mange tonn av gassen. Dette bidrar til kampen mot klimaendringer.

EN undersøkelse AV britiske bedrifter fant at nesten halvparten av dem har som mål å være karbonnøytrale innen 2030. Dette begrepet betyr utligning av karbonutslipp ved å finansiere en tilsvarende mengde karbonbesparelser andre steder i verden.

Merk: selv om karbonutligning og nøytralitet er verdifulle, er de ikke den ideelle oppløsningen. Den optimale løsningen er å stoppe skadelige karbonutslipp fra å komme inn i atmosfæren i utgangspunktet.

Viderekoble til grønn energi

ved å bytte til en grønn eller fornybar forretningstariff, hjelper du ikke bare miljøet, du kan også spare penger. Mange leverandører tilbyr slike kontrakter. Ved å registrere deg, noe eller alle av gass og elektrisitet du bruker er matchet av beløpet leverandøren kjøper fra fornybar energi generatorer.

hvordan genereres fornybar energi? Det er opprettet på sol-og vindparker og vannkraftverk. De Seks store leverandørene (British Gas, Scottish Power, SSE, E. ON, NPOWER og EDF) tilbyr grønne kontrakter. Andre selskaper som Pære og God Energi tar ting et skritt videre. Hvordan? I tillegg til å tilby grønne tariffer, kompenserer de karbonutslipp ved å drive egne vindparker.

Å Bli med i en fornybar tariff feeds grønn energi inn i nettet, og reduserer avhengigheten av fossile brensler.

En annen måte å redusere karbonutslipp på er å generere din egen fornybare energi. Valg inkluderer solcellepaneler, termisk energi, vindturbiner og biomassesystemer. Muligheten for disse forslagene vil avhenge av budsjettet, forretningsstørrelse og plassering.

Invester i Et Revolverende Grønt Fond

BRITISKE selskaper har rett til å bli mer miljøvennlige ved å kreve rabatt på sine energikontrakter og etablere Et Revolverende Grønt Fond. Fondet fungerer som en selvfinansierende måte å finansiere energisparende tiltak på.

Oppmuntre carpooling og sykling

Carpooling høres ut som noe du gjør for skoleløp, ikke sant? Men det fungerer også for voksne som pendler til og fra jobb. Bildeling er en enkel, effektiv og rimelig løsning arbeidsgivere bør oppmuntre. Ved å gjøre det, reduseres biler på veien og utslippene faller.

du kan også oppfordre de ansatte til å sykle til jobb. Det kan ikke være et alternativ for alle, men hvis folk er interessert, tenk på incentiviserende sykling. For eksempel kan du tilby sykkellån.

er telecommuting et alternativ?

i disse arbeidsdagene fra hvor som helst, er det mulig å redusere karbonavtrykket hvis ansatte jobber hjemmefra noe av tiden. Ved å eliminere reise på disse dager, reduserer pendlingsrelaterte utslipp.

det er en håndfull faktorer å tenke på med telekommunikasjon:

  • den daglige pendlingstiden til dine ansatte
  • transportmåten tatt for å pendle
  • Arbeide hjemmefra

Redusere avfall og resirkulere

når du tenker på avfall reduksjon, holde gjenbruk og resirkulering i tankene. Hver bedrift genererer avfall; det er hva du gjør med det som betyr noe. Det er viktig å komme inn i gode vaner og resirkulere. For å hjelpe med det, installer tydelig merkede resirkuleringsbeholdere. Vurder å kjøpe resirkulert papir, eller enda bedre, gå papirløs til fordel for digitale filer. Og donere gamle elektronikk og møbler for andre bedrifter å bruke.

Lavere luftfartsutslipp

dette punktet er bare relevant hvis du er et selskap med internasjonale kontorer eller dine ansatte reiser mye utenlands for forretninger. Hvis det er tilfelle, bør du vurdere å redusere disse utslippsbelastede reisene med konferansesamtaler. Zoom, Skype og Microsoft Teams er populære programvarealternativer. Reiser mindre med fly ikke bare hjelper deg å være snillere til planeten, men du vil også spare penger.

men hvis flytrafikken er uunngåelig, bør du vurdere hvilken type billett du bestiller. De fleste av oss vil ikke si nei til å svinge til venstre når vi kommer på et fly, men det er utslippsimplikasjoner.

Institutt For Næringsliv, Energi Og Industriell Strategi så på Det. Karbonavtrykket til passasjerer på første klasse er opptil fire ganger større enn økonomireisende. Og business class kan være tre ganger så høy. Hvorfor? Det er mer plass per sete, noe som betyr at hver person står for en høyere andel av flyets totale forurensning.

Redusere karbonavtrykket på arbeidsplassen

karbonavtrykket er 60% av menneskehetens samlede økologiske fotavtrykk og har økt 11 ganger siden 1961. Et viktig skritt en bedrift bør ta? Redusere CO2-utslippene.

det er mange måter bedrifter kan redusere CO2-utslipp og oppnå SINE ESG-og CSR-mål. Disse inkluderer å investere i Et Fornybart Grønt Fond og tilby en pendlerbuss.

ansattes skyttelbusser og trenere er trygge, rimelige og pålitelige. Og de oppfordrer bærekraft ved å redusere antall biler på veien. For å finne ut mer, sjekk ut dine transportalternativer her.

Å Ta vare på planeten vår er et mer presserende problem enn noensinne. Din virksomhet kan være en del av løsningen ved å gjøre alt den kan for å redusere utslipp og redusere karbonavtrykket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.