januar 24, 2022

6 Måter Å Få Blogginnleggets Rangering I Google

er du frustrert over mangelen på synspunkter og engasjement på blogginnleggene dine? Lurer på hvorfor bloggen din aldri ser ut Til Å rangere I Google, uansett hvor hardt du prøver?

Dette er et problem møtt av mange bedriftseiere. Eieren investerer så mye tid og penger i å skape innhold, så blir de motløse når det ikke får noen trekkraft.

jeg er akkurat som deg, en blogger / bedriftseier som ønsker å få mer trafikk til bloggen min. Jeg har slitt med dette tidligere. I løpet av det siste året har jeg presset betalings bloggen min hardt. Jeg har investert mye tid og penger i dette. I de siste 12 månedene har jeg tatt det fra 10k uniques til over 1 million uniques. Jeg har lært et par ting underveis.

Dette innlegget vil se på seks trinn som jeg har brukt på bloggen min for å gi den litt ekstra trekkraft og gi store mengder trafikk.

Søkeordforskning

mens søkeord ikke er like viktige som de pleide Å VÆRE, er de fortsatt et nødvendig element I SEO. Å gjøre noen grunnleggende søkeordforskning vil hjelpe deg med å finne søkeord som målmarkedet søker etter, og ord som du har mulighet til å rangere for.

Bruk Google Keyword Planner, se etter svært relevante søkeord som får et anstendig antall søk og lave nivåer av konkurranse

Ved hjelp av ditt favoritt søkeordforskningsverktøy (Som Google Keyword Planner, KeywordTool.io Eller SEO Bok Søkeordverktøy), kompilere en liste over mulige søkeord du kan målrette. Se spesielt etter lengre setninger (3 + ord) som er svært relevante for bedriften din, men det virker ikke veldig konkurransedyktig.

generelt er det bedre å velge et hovedemne for innlegget ditt, enn å velge en rekke ord og uttrykk som vil hjelpe deg med å kutte ut det emnet. Dette er å foretrekke å bare velge ett eller to søkeord og deretter bruke dem igjen og igjen. Denne praksisen kan også skade din rangering.

når du har valgt noen mulige setninger, gå Til Google og søk etter disse søkeordene. Hvordan ser konkurransen ut? Er de store, kjente nettsteder? Eller er de små blogger du potensielt kan rangeres? Når det er mulig, gå med søkeord som du har en god sjanse til å rangere for på kort sikt.

her er en veiledning om hvordan du gjør dette som en bedrift.

ON-page SEO

det viktigste aspektet AV ON-page SEO er ganske enkelt å bruke dine valgte søkeord i strategiske områder av innlegget ditt. En plugin som Yoast SEO eller Alt I ETT SEO Pack kan hjelpe med dette.

de viktigste stedene å bruke søkeord og fraser er i din:

  • Tittel tag
  • URL (f.eks www.ditt domene.com / din-søkeord-her)
  • Header koder (H2, H3, etc.)
  • Alt-bildekoder Og bildetekster (der det er relevant)
  • I hele innholdet

Husk igjen at det er å foretrekke å målrette mot et emne i stedet for et presist søkeord. Dette skyldes At Google har blitt bedre til å bestemme emnet for en side basert på hele konteksten til den siden. Derfor er det viktig å finne og bruke en rekke relevante ord og uttrykk.

Velg et format som har best sjanse til å få lenker og aksjer

Forskning har vist at visse blogginnleggformater har en tendens til å få flere lenker og sosiale aksjer. Vi vet at lenker og aksjer begge går langt i retning av å forbedre rangeringer.

ifølge Forskning Fra BuzzSumo Og Moz, er innholdstypene som vanligvis viser seg å være mest populære » meningsdannende, autoritativt innhold om aktuelle emner eller godt undersøkt og dokumentert innhold.»

med andre ord, blogginnlegg som tar en sterk side på et problem, blogger som er grundige og de som er basert på solid forskning, har en tendens til å få flest lenker og aksjer.

i form av blogginnlegg formater, liste innlegg, «hvorfor» innlegg og «hvordan» innlegg har en tendens til å gjøre det beste, med liste innlegg genererer flest koblinger og aksjer samlet (f. Eks «Topp 10 Måter Å Få Din Første Kunde»).

Ordtelling

Først er det viktig å merke seg at det ikke er noen presis, «optimal» ordtelling. Ekstremt kort innhold (f. eks., 50 ord) har vært kjent for å overgå 1000-ords blogginnlegg, noe som tyder på at lengden kan fungere hvis den er skrevet godt.

når det er sagt, har forskning vist at høytstående innlegg pleier å være lengre og mer i dybden. Searchmetrics, for eksempel, fant at de 10 beste sidene inneholdt et gjennomsnitt på 1285 ord. serpIQ, derimot, har funnet 1500 ord for å være en god mållengde.

hva er mer viktig er å fokusere på kvaliteten på innholdet. Spør deg selv, «gjør dette innholdet best mulig jobb med å dekke dette bestemte emnet?»

Googles John Mueller har bekreftet at det ikke er noen minimumslengde, og at kvaliteten er nøkkelen. Han skriver: «Det er ingen minimumslengde, og det er ikke noe minimum antall artikler om dagen du må legge inn, eller til og med et minimum antall sider på et nettsted. I de fleste tilfeller er kvalitet bedre enn kvantitet. Våre algoritmer prøver eksplisitt å finne og anbefale nettsteder som gir innhold som er av høy kvalitet, unik og overbevisende for brukerne. Ikke fyll nettstedet ditt med innhold av lav kvalitet, i stedet jobber du med å sørge for at nettstedet ditt er det absolutt beste i sitt slag.»

Her er en innhold markedsføring guide jeg satt sammen for å hjelpe vite den beste måten for deg.

Fremme det på sosiale medier

Dessverre forteller forskning oss at mest innhold aldri får mye trekkraft på nettet. En grunn kan være at mange bedriftseiere ikke har en plan på plass for å fremme og distribuere sine blogginnlegg.

En av de beste måtene å få innleggene dine sett er å dele dem på sosiale medier. Forutsatt at du allerede har bygget opp publikum på ulike plattformer, bør du dele innleggene dine med dine egne fans og tilhenger. Hvis du ennå ikke har et publikum, kan du investere i noen billige sosiale annonser for å få flere klikk og å bygge følgerbasen din.

Industri Facebook eller LinkedIn grupper og nettfora kan også være gode steder å markedsføre innleggene dine. Bare vær tydelig på konsernets kampanje politikk slik at du ikke får problemer for egenreklame.

Få koblinger til blogginnleggene dine

det siste trinnet for å få blogginnleggets rangering I Google er å bygge lenker til det innlegget. Mens de fleste bedriftseiere bruker tid på å skaffe koblinger til deres hjemmeside og andre høyverdige sider, glemmer mange å bygge koblinger til bestemte innlegg.

Å Få disse svært målrettede koblingene kan være vanskelig med mindre blogginnleggene dine er ekstremt nyttige, praktiske og/eller unike. Men som nevnt ovenfor, hvis du oppretter «link verdig» innhold, du stå best sjanse for naturlig samler linker fra andre bloggere og journalister.

Noen andre måter du kan få disse linkene inkluderer:

  • Koble internt til blogginnleggene dine på ditt eget nettsted.
  • Kobling til blogginnleggene dine når du legger inn innlegg på andre nettsteder.
  • la bloggere og journalister vite om bestemte innlegg som ville være relevante for dem. Forskningsstøttede innlegg har en tendens til å fungere best for dette, spesielt hvis du inkluderer din egen opprinnelige forskning.

Konklusjon

Å Lage blogginnlegg kan være kostbart og tidkrevende. Hvis du skal investere tid og penger, vil du sørge for at disse innleggene fortsetter å drive trafikk og visninger på lang sikt. Strategiene ovenfor skal hjelpe!

bruker du hver av strategiene ovenfor? Hvis ikke, har du tenkt å starte? Del nedenfor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.