februar 28, 2022

6 Elementer Du Kan Bruke Til Å Dekke Tre Riper

2-minutt lese

er ditt vakre tregulv dekket av riper? Har din like-nye tre salongbord har en ripe eller to? Dekk opp disse tre riper med husholdningsartikler fra skokrem til kaffe.

6 Elementer Du Kan Bruke Til Å Dekke Tre Riper

6 Elementer Du Kan Bruke Til Å Dekke Tre Riper

skokrem

har din tre salongbord, kommode, eller spisestue møbler har synlige riper? Ingen svette! Bruk en tilsvarende hued skokrem for å fylle ut de fornærmende merkene, og voilà—treverket vil se ut som nytt!

Se også: Hvordan Bli Kvitt Scuff Merker På Skoene Dine

Matolje

for små riper i trebordet eller gulvet, gni litt vegetabilsk eller rapsolje inn i overflaten. Oljen vil mørke området og hjelpe det å blande seg inn.

En Mutter

hvis du merker en ripe i tregulv eller møbler, prøv dette crafty (og deilig!) løsning. Finn en mutter som passer til treets farge; de vanligste typene for dette formålet er pekannøtter, valnøtter og hasselnøtter. Gni det ripete området forsiktig med mutterens brutte kanter-bruk innsiden, ikke skallene. Når du er ferdig, nyt en matbit.

Eyeliner

for å fikse små møbler riper, bruk eyeliner i en matchende farge for å fylle hullet.

Fargestifter

et fargestift fungerer også når du trenger å reparere en ripe i tre. Bare finne en farge som er en nær kamp til tre, deretter gni stift eller polsk i bunnen. Tørk av overflødig voks med et kredittkort kant, deretter buff med en bomullsklut.

Kaffe

Dekk til riper i tremøbler eller gulv med kaffe! Bare brygge en veldig sterk pott, og deretter bruke en bomullsdott eller fille å bruke kaffe over scratch. Det fungerer som en flekk, og vil ha scratch blande inn med gulvet på et blunk!

for mer rengjøring tips for rundt huset, sjekk Ut Vår Rengjøring tips bord På Pinterest. Og ikke glem å melde deg på vårt nyhetsbrev og følg Oss På Facebook for Dagens Tips!

Photo courtesy of .

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.