januar 8, 2022

5 Måter Å Forbedre dine engelsktalende Ferdigheter

et av de vanligste spørsmålene elevene spør GLS-lærere er «Hvordan kan jeg forbedre min tale?»Rett bak det er vanligvis» Hvordan kan jeg forbedre min lytting?»Vel, de to er relaterte og de har lignende svar. Så, for å hjelpe alle som er interessert i å praktisere sine verbale engelskkunnskaper, her er 5 gode ting å gjøre!

#1: Snakk engelsk utenfor klassen

du studerer i klassen i fire timer om dagen, og du har lekser,så det burde være nok engelsk praksis om dagen, ikke sant? Vel, kanskje, men kanskje ikke.

snakker du engelsk i sovesalen? Med romkameraten din? Har du venner som ikke snakker morsmålet ditt som du henger med? Under lunsj og pauser, snakker du engelsk eller bare morsmålet ditt?

Som du kan se, er det mange sjanser til å snakke engelsk med andre mennesker i ditt daglige liv. Hvis du kan bruke engelsk i stedet for morsmålet ditt i mange situasjoner, kan du forbedre dine evner og selvtillit veldig raskt!

#2: Se flere filmer og TV

Prøv å se Flere Amerikanske (eller andre engelskspråklige) filmer og tv-programmer uten undertekster. Skriv ned ord eller setninger du ikke forstår og spør lærerne eller andre studenter. Mens noen filmer og tv-programmer ikke er realistiske, bruker de mye engelsk som kan være nyttig. Et godt tips er å se ting på internett eller På Dvder, slik at du kan pause og gå tilbake for å lytte til noe igjen.

#3: Bli med i en klubb eller organisasjon (på eller utenfor campus)

Visste DU AT NAU har mange klubber SOM GLS-studenter kan bli med? Det er sant! Akkurat som i # 1, er dette en flott sjanse til å øve engelsk på en morsom og nyttig måte mens du får nye venner. Og Byen Houston har mange morsomme aktiviteter og organisasjoner du kan bli med i tillegg. Mange klubber gjør turer til store arrangementer som festivaler, eller prøve interessante nye restauranter.

Ekstra tips: Prøv Å besøke GRUPPEN Gls Conversation Partners så ofte du kan. DET er her PÅ GLS i 7. etasje, 1:30-3:00 pm, hver mandag til torsdag (unntatt Under Avsluttende Eksamener eller skoleferier), og det er en fin måte å øve engelsk uformelt med klassekameratene dine om ettermiddagen!

#4: Gjenta ting du hører (Fake it ’til du gjør det)

du kan bli overrasket over å høre dette, men en del av høres mer naturlig imitere naturlig tale. Lytt til Hvordan Amerikanerne snakker. Lytt til hvordan de stresser ord. Se en scene i en film og øve på å gjenta hvordan skuespillerne sier noe. Imitere måten vennene dine snakker på(men ikke gjør narr av dem). Etter en stund vil du få en «følelse» for hvordan engelsk skal høres ut. Da trenger du ikke å etterligne En Amerikansk aksent… du vil ha en selv!

#4: Gjenta ting du hører (Fake it ’til du gjør det)

Du kan bli overrasket over å … hei, vent litt!

#5: Les Les Les

Dette kan virke som merkelig råd, men gode lesere kan også være gode høyttalere. Lesing lærer deg å «tenke» på engelsk. Når du blir en bedre leser, kan du skrive bedre og tenke raskere på engelsk i stedet for morsmålet ditt. Snart blir det også lettere å snakke. Dette gjelder spesielt hvis du øve lese høyt noen ganger eller diskutere hva du leser på engelsk med andre mennesker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.