mars 14, 2022

40 Sportsstjerner Hvis Laster Ødela Karrieren

Narkotika, alkohol og gambling er alle vices som har ødelagt livene til idrettsutøvere. Selv de største og mest talentfulle spillerne i verden har bukket under for disse lastene, som hemmer deres evne til å spille og tømme dem økonomisk.

lastene kan være forskjellige, men resultatet er generelt det samme: Idrettsutøvere som blir fanget opp i disse verdenene ødelegger karrieren og lever aldri opp til sitt potensial.

her er utøverne som hadde sine spille-og treningsdager kuttet kort og ødela perfekt gode karrierer.

Han ble beundret av hver eneste fan I Green Bay og av de fleste andre i hele ligaen. Til tross for en relativt perfekt ré, Kom Hornung til Alex Karras og ble suspendert for gambling i 1963-sesongen.

ved videre gjennomgang ble han gjeninnsatt og i stand til å gå tilbake til å dominere ligaen.

Bryant McKinnie

Talentfull som Han var, McKinnie var en hodepine for Alle I Vikings organisasjonen.

Først var det sexbåtskandalen som involverte noen av lagkameratene, men det var bare toppen av isfjellet.

den store venstre taklingen kunne ikke holde seg ute av nyhetene, da han løp opp en $ 100 000 barfane og ble sparket Av Pro Bowl-laget i 2009.

Han er nå uten jobb.

Len Bias

Bias døde av en overdose kokain før Han noen gang kunne ta retten for Boston Celtics.

Det var en freak ulykke og er selve symbolet på en spillers karriere og livet kommer til å kaste bort.

det var en uheldig hendelse som rystet basketballverdenen.

Gilbert Arenas

Gilbert Arenas var en skarpskyttervakt for Trollmennene—men han tok beskrivelsen litt for langt.

en All-Star karriere ble til en skade-plaget og, enda viktigere, pistol-glad en etter en innkjoring med lagkamerat Javaris Crittenton over en tilsynelatende gamblinggjeld.

To kne operasjoner og en nesten ettårig suspensjon senere, Og Arenas er i Orlando chilling Med Mikke Mus.

Allen Iverson

Til tross for å overvinne en high school slagsmål og gjøre en vellykket karriere for seg selv, Allen Iverson var ikke i stand til å oppnå lykkelig slutt han hadde håpet på.

han ønsket ikke å ta en benk rolle, som er forståelig, men deretter gikk Til Tyrkia for å spille profesjonell basketball. Selv om Han bare var i midten av 30-årene, stod Iverson overfor påståtte alkohol-og gamblingproblemer, som var alvorlige nok til å ta ham bort fra spillet.

Art Schlichter

Schlichter var angivelig en fryktelig narkoman og en gambler som stjal for å støtte sin vane.

han tilbrakte tid i fengsel, og selv om han hadde en stor mengde talent, var han aldri i stand til å gjøre det til noe viktig på grunn av hans vanedannende måter.

Rae Carruth

Carruth var ikke mye av en spiller da Han ble sendt til fengsel for konspirasjon for å begå mord. Når det er sagt, er han epitome av en idrettsutøver som kastet alt bort ved å komme i trøbbel.

han sitter nå i fengsel, og etter å ha slettet EN NFL-karriere, må han finne ut et nytt liv når han kommer ut.

Tank Johnson

En annen talentfull, men likevel urolig mann, Johnson elsket sine våpen og kunne ikke hjelpe, men bære dem rundt.

I dette tilfellet fortalte Johnson en politimann: «Du er ikke den eneste Med En Glock. Hadde det ikke vært for våpenet ditt og skiltet ditt, hadde jeg slått deg.»

Det ble så ille for ham at han trengte å få spesiell tillatelse til å forlate staten for å spille I Super Bowl.

Oliver Miller

Miller kunne ikke finne et hjem i løpet av sin 18-årige karriere, hoppe frem og tilbake utenlands og til Og med ta et skudd med Globetrotters.

den heftige store mannen kan ha vært i STAND til å bli i NBA lenger hvis han ikke spiste alt annet enn basketballen.

det var tider da han ballooned til godt over 300 pund og fikk Det til Å se Ut Som Michelin-mannen løp opp og ned på banen.

Stephon Marbury

han feuded med flere av trenerne sine, og mens han bare var 34 år gammel, kan han ikke finne en jobb i NBA.

DEN tidligere NBA-stjernen hadde angivelig sex med en praktikant, falt ut av god nåde med to FORSKJELLIGE NBA-trenere og har vært kjent kringkastet sitt liv 24/7 på en live stream.

hvis dette ikke er selvdestruksjon, så vet jeg ikke hva som er.

Vin Baker

Binge drikking er for studenter, ikke profesjonelle basketballspillere.

Baker avslørte at Han drakk tungt etter dårlige spill, Og Celtics trener Jim O ‘ Brien angivelig en gang luktet alkohol På Bakers pust under trening.

han fikk en enorm mengde vekt (opp til nesten 300 pounds) og mistet sin hurtighet og evner.

Høres ut som en flott formel for en underachieving stor mann.

Darryl Strawberry

Jordbær var en kurv sak i løpet av sin karriere. Hans ferdigheter var sikkert tydelig, men så var hans proneness å komme i trøbbel.

han betalte ikke barnebidraget i tide, han tok kokain og en gang ba han om en prostituert som faktisk var en undercover politimann.

han savnet betydelige biter av tid for disse narkotika-og personlige problemene, noe som resulterte i en god, men svært underachieving karriere.

Jordbær til århundrets far!

Mike Tyson

Tyson var den mest fryktede mannen i verden før Buster Douglas sjokkerte Verden i Tokyo.

han trente riktignok ikke så hardt som han burde ha, og tok ikke kampen alvorlig. Tyson gikk deretter i fengsel for voldtekt. Etter hendelsen kom karrieren aldri tilbake på sporet.

Alle vet om Den beryktede Evander Holyfield biting hendelsen og deretter den endelige petering ut av sin karriere.

Han var den beste for en stund, og så skjedde livet.

Latrell Sprewell

han trengte å mate sin familie, og han endte opp brøt. Den tidligere star guard og fremover ønsket Minnesota å ante opp og betale ham mer penger i stedet for å ta de mer beskjedne $7 millioner i året!

I Tillegg til å kvele sin trener, som vi alle kom forbi, Var Sprewell et hode tilfelle hvis personlige liv tvang ham til å handle irrasjonelt.

Dette vil for alltid være en av de beste unnskyldningene som noen gang er brukt av en spiller i kontraktsforhandlinger.

Roy Tarpley

vi har alle hørt historien før. Talentfull fyr begynner å ta narkotika og kaster sin karriere bort.

Tarpley ble suspendert, returnert og deretter briljant brøt reglene for hans narkotika og alkohol program. Han fant seg hoppende Rundt I Europa, som vi vet er EN NBA-spillers drøm.

Donte’ Stallworth

Få ville vurdere Stallworth EN NFL-superstjerne, men han var så solid som de kom. Deretter ødela han alle sjansene For En Pro Bowl-karriere da han erklærte seg skyldig i vehicular manslaughter i 2009.

han ble suspendert for en hel sesong og har siden ikke vært i stand til å bli på banen på grunn av skade. Han håper å starte igjen I Washington, hvor han nettopp signerte en kontrakt med Redskins.

George Best

Best var kjent for sine utrolige fotballferdigheter og hans enda større evne til å drikke.

Etter Sin lange karriere i Manchester United ble Best lånt ut til flere andre lag for å trekke fans. Han ville konsekvent savne praksis og hadde ikke samme lidenskap for spillet.

hans alkoholisme førte til slutt til en tidlig og uheldig død.

Jr Rider

Det er noen gutter som bare ikke ser ut til å få det sammen. Isaiah Rider Jr. er en av dem.

Han har blitt arrestert for en rekke forskjellige forbrytelser, fra marihuana til gambling, men ingen er mer alvorlige enn kidnapping.

noen av disse utøverne slutter aldri å forbause oss.

Micheal Ray Richardson

Micheal Ray var en av plakatbarnene for NBA-epoken til bugger sugar. Regnes som Den neste Walt Frazier, Richardson var aldri i stand til å leve opp til forventningene. Kommandant David Stern forbød point guard for livet i 1986, Og Selv Om Richardson fikk lov til å komme tilbake i 1988, gjorde Han aldri noen alvorlig innvirkning på ligaen.

han er fortsatt ansett som en av de beste spillerne å aldri panorere ut, til tross for viser glimt av glans.

Shawn Kemp

Vi er veldig hyggelige mot våre fete idrettsutøvere I Amerika. Vi kaller dem overvektige, ute av form og i dårlig stand.

I Shawn Kemps tilfelle tror jeg ikke det er noen som er redd for å kalle det som de så det. Etter dårlige relasjoner med Seattle-ledelsen dro Kemp til Cleveland, hvor vi så tidlige tegn på ballongutøversyndrom (å bli fett).

da Han sluttet Seg Til Trail Blazers, var livet hans spiralisert ut av kontroll med narkotika og våpen.

David Thompson

Mange anser Thompson som en av de mest talentfulle basketballspillerne gjennom tidene, men stoffmisbruk avsporet karrieren hans.

Hvordan er det at ingen trener eller eier i dag stoppet spillerne fra å blåse hele tiden? Jeg sier ikke at spillet er 100 prosent rent i dag, men utrolig talent ble slettet gjennom 1970-og 80-tallet.

Bobby Knight

Knight er den eneste ikke-spilleren på denne listen, men hans inkludering var nødvendig.

Han var en no-nonsense type trener som var ærverdig for å kjøre et rent program. Når det er sagt, han var en stor hothead, som fikk ham i trøbbel av retten.

Han ble avskjediget fra Indiana for angivelig å ha irettesatt en student som sa: «Hei, Ridder, hva skjer?»

dette var en del av en lang liste over problemer universitetet hadde med treneren og viste seg å være den siste dråpen.

Shawne Merriman

I en periode var Merriman en av de mest fryktede og ærverdige linebackers i spillet. Han tok» lights out » mentaliteten til hvert spill, og da spillet hans var på, kunne få stoppe ham.

Tro det eller ei, En person som klarte å stoppe karrieren hans var en liten liten reality TV-stjerne, Tila Tequila, som anklaget ham for å kvele henne. Dette satte karrieren i en eventuell tailspin, og han har ikke gjenopprettet.

Merrimans sted i overskriftene av nyhetssaker var ikke noe nytt. I 2006 testet han positivt for et forbudt stoff og ble suspendert i fire kamper, for ikke å nevne alle kontroversene rundt hans feiringsstil.

nå spiller Han I Buffalo…nedgradering.

Vince Young

Som en hund som kom ut bakdøren, Ringte Tennessee Titans politiet på jakt Etter Vince Young, som forsvant.

dette førte til mer uro med Jeff Fisher og Titans eierskap, noe som førte Til Youngs eventuelle utgivelse. Juryen er fortsatt ute på utfallet av karrieren, men akkurat nå kjører han benken bak EN AV NFLS beste quarterbacks i Philadelphia.

Theo Fleury

Fleurys angrepsstil fikk Ham inn i mange kamper i løpet av hans spilledager, og det som fikk Ham til mer trøbbel og forkortet karrieren hans var narkotika-og alkoholproblemer.

hans off-ice problemer førte til på isen altercations og uredelighet. Han ble tvunget til å trekke seg fra spillet i 2003 til tross for sannsynligvis å ha noen flere gode år igjen i ham.

Manny Ramirez

det er mange spillere som tok steroider og Andre PEDs Under Ramirez era, men ingen av de høyprofilerte navnene ble fanget to ganger.

Hans første positive test kom I Los Angeles for et fruktbarhetsmedisin, og den neste kom denne sesongen i Tampa Bay.

dette ødela det som var igjen av karrieren hans og gjorde ham til latter for baseball.

Maurice Clarett

Clarett ødela karrieren før den startet. Ved å prøve å bryte en regel som ingen hadde interesse i å endre, Clarett var ute av skolen og uten jobb. Det kan bare bety at noen er i ferd med å gjøre noe dumt.

Han ble arrestert for en rekke forbrytelser, inkludert våpen og ran, og har aldri gjenopplivet sin drøm om å spille profesjonell fotball.

Milton Bradley

Nei, Dette er ikke den vennlige Milton Bradley som gjorde alle dine favoritt barndommen brettspill.

Dette Er Milton Bradley som har knipset flaggermus over beinet, ble suspendert av laget sitt for ikke å kunne lukke munnen og har behov for å bli hindret av hver leder i sitt liv av en eller annen grunn.

på dette tidspunktet har hans sinne gjort ham ubrukelig for alle lag. Ingen er villig til å ta sjansen på en spiller som ikke kan dukke opp uten å forårsake problemer.

Ugueth Urbina

I Stedet for å tjene som en veteran relief pitcher i slutten av sin karriere, Sitter Urbina i en fengselscelle for forsøk på mord.

Snakk om en endring i formue.

pitcheren ødela karrieren og livet hans ved å bli fanget opp i noe som synes å ikke ha vært nødvendig.

Larry Johnson

Du må være en veldig dårlig person for dine egne fans å spørre eierskap til benk deg for å stoppe deg fra å bli franchiseens all-time rushing leder.

Han var EN AV NFLS mest talentfulle løpebacks i en periode, men mellom å holde ut, ved hjelp av anti-gay slurs når han snakket med media og tweeting om trenerens mangel på legitimasjon, ble han laget for å være en skurk og frafalt Fra Kansas City Chiefs.

Hvis han hadde vært en standup fyr, ville han ha hatt en sjanse På Hall Of Fame; nå er han bare en boms.

Dwight Gooden

1980-tallet New York Mets ville ha sniffet krittet mellom den første grunnlinjen hvis du ville ha fortalt dem at de kunne få en buzz.

Dette er hvor Det startet For Gooden. Han gikk til rehab, men mellom skader og overdreven narkotikabruk, pitching stor aldri fikk betydelig bedre.

han kjempet sykdommen hele sin karriere og ødela det mange anser for å være en av de beste armene i major league historie.

Alex Karras

Karras var en av de beste interiørlinjene gjennom tidene og en enda bedre gambler. Å eie en del av en bar I Atlantic City kommer ikke til å få deg på kommisjonærens gode side. Å gjøre NFL-spill på samme bar kommer bare til å få deg i trøbbel.

Han ble tvunget til å sitte ute hele 1963-sesongen, og da han kom tilbake til handling, nektet han å gi sitt svar for et pregame-myntkast, og kommenterte: «jeg beklager sir, jeg har ikke lov til å gamble.»

John Daly

Du vet at du er alkoholiker når folk kaller en drink etter deg. John Daly har gjort alt galt kjent mann.

han sløste bort hver tøddel av talent som han hadde og vasket det ned med alkohol. Han spilte pengene sine bort, hadde pinlige tirader på og utenfor golfbanen og ble suspendert nok til å stille spørsmål om han selv spilte på turen.

den eneste måten han forblir relevant i disse dager er å se slik ut.

Adam Jones

Han var og er fortsatt en talentfull cornerback, men han kan ikke synes å holde seg unna trøbbel. En krangel på en strippeklubb i Las Vegas resulterte i en ett års suspensjon FRA NFL.

Jones ville senere komme inn i andre altercations og har aldri levd opp til sitt potensial.

Mickey Mantle

Mantles drikking og misbruk av kroppen hans kan komme som en overraskelse for statistikere. Han slo 536 hjemme løp og akkumulert 1,509 RBI i sin karriere til tross for at han aldri tok vare på seg selv.

noen hevder at han kunne ha blitt ansett som den beste av all tid hadde han ikke gått ut og festet som han gjorde. De fleste tilskriver hans holdning til livet til de tidlige dødsfallene til sin far og onkel, som begge døde Av Hodgkins sykdom tidlig i livet.

Uansett, Mick har kanskje ikke «ødelagt» sin karriere, men han har kanskje aldri nådd sitt fulle potensial.

Ricky Williams

jeg vil aldri glemme å høre nyheten Om At Ricky Williams plutselig pensjonert og skulle Til California for å studere holistisk medisin.

Deretter ble Williams suspendert for hele 2006-sesongen for brudd PÅ NFLS narkotikapolitikk.

På en gang Var Williams den beste løpende tilbake i ligaen og elsket av fansen I Miami. Nå er han en fri agent som går videre fra laget og kanskje fra spillet helt.

Steve Howe

Selv Om En talentfull krukke, Var Steve Howe mer interessert i å bli høy enn å få outs. Mellom stints i rehab og suspensjon fra kommissærens kontor, Howe kunne ikke bo på feltet lenge nok til å holde seg unna trøbbel.

Etter en lang liste med problemer utenfor banen, gikk Howe bort fra spillet i 1996.

han tragisk døde i 2006 etter at hans lastebil snudd; det var narkotika i systemet hans.

Magic Johnson

De fleste alle er vel klar over At Earvin «Magic» Johnson har vært vellykket bekjempelse AV HIV siden han kunngjorde nyheten i 1991.

denne sykdommen kuttet karrieren betydelig kortere enn han ville ha likt og brakte frem et problem som få mennesker virkelig ønsket å snakke om.

Johnson hadde en så utrolig karriere som lite er laget av hans førtidspensjon. Selv om noen korte comeback ble gjort, gjorde Han aldri den samme effekten som han gjorde under sin prime

Barret Robbins

Robbins forsvant beryktet dagen før Raiders var I Super Bowl og dukket opp den kvelden usammenhengende.

han fortsatte med å få hjelp for sin bipolare tilstand, ukjent for noen på den tiden, og kom tilbake neste sesong.

som skjebnen ville ha det, testet han positivt for steroider, Og Raiders ga ut den tidligere stjernen lineman. Han knuste karrieren på et øyeblikk etter å ha problemer med å få sin mentale helse under kontroll.

Tiger Woods

det er fortsatt mye golf som skal spilles For Tiger Woods, men etter det han gikk gjennom med sin jukseskandale, ser det for tiden ut til at den engangs store golfspilleren aldri kommer tilbake til den formen han en gang hadde.

Det var en tid Da Woods ‘ ferdigheter ikke kunne røres. Nå, som han gjenoppretter fra skade, er han ute etter å finne slag som gjorde Ham No. 1 golfspiller i verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.