februar 13, 2022

3 Strategier For Prising Yard Salg Elementer Å SELGE

det er yard salg sesongen!

Priser yard salg elementer kan være vanskelig. Du ønsker å bli kvitt søppel-men samtidig, du ønsker å slå en fortjeneste. Tross alt, som ønsker å gi opp hele helgen for å gjøre en totalsum på 30 dollar? Ikke jeg.

hvis du lykkes med å avklare hjemmet ditt og har nok varer til å gjøre salget verdt det, bør du kunne komme ut med minst et par hundre dollar.

nøkkelen er å prise varene dine for å selge. Her er tre strategier som har fungert for meg:

Prisvarer på 10% av det du opprinnelig betalte

Yard sale shoppere leter etter en avtale-så hvis du vil laste ut varene dine, må du pris tilsvarende.

sweet spot er vanligvis ti prosent av det du opprinnelig betalte.

siden ti prosent kan virke litt lav, la oss vurdere et eksempel. For to år siden kjøpte du et par jeans for $50. Selv om de fortsatt er i anstendig tilstand,hvor mye vil du være villig til å betale for dem nå? Sannsynligvis rundt $5.

du kan bryte denne regelen ved et par anledninger. For det første, hvis varene dine er ganske gamle og ikke i beste stand, kan det være lurt å pris lavere enn ti prosent. På den annen side vil du pris høyere hvis varene dine er nyere, har koder på dem, eller er i utmerket stand. I slike tilfeller kan du pris elementene så høyt som tjue til tretti prosent av den opprinnelige utsalgsprisen.

Forenkle din strategi med faste priser

Hvis du er mer i enkelhet, og ønsker ikke å komme opp med en ny pris for hvert element du selger, er dette strategien for deg.

Lag en liste over priser for ulike typer varer du blir kvitt. Her er en prøve prisliste:

  • Voksen jeans: $3
  • voksen skjorter: $1
  • Voksen sko: $5
  • Barn jeans: $1
  • Barn skjorter: $0,50
  • Barn sko: $3
  • Leker: $1
  • kjøkken elementer: $0.75
  • veggkunst: $3

Legg Merke til hvilke elementer som er mest utbredt i verftet salg stash, og gjøre faste priser for dem. Deretter kan du vise disse elementene sammen med ett tegn som angir prisen. Denne strategien vil gjøre priser elementene gå mye raskere og jevnere.

Forskning priser for større billett elementer

noen ganger bruker gut instinkt fungerer når priser ting, og andre ganger det ikke. Hvis du har dyre elementer i hagen din salg haug, bør du gjøre noen undersøkelser for å få mest igjen for pengene.

Sjekk Ut Craigslist, eBay Og Facebook Yard Sales for å se hva lignende varer går for. Du kan bli overrasket over hvor mye du kan få for din store billett elementer.

To bonustips: Rengjør varene dine før du selger dem. (Ingen ønsker å kjøpe skitne ting!) Gruppe som elementer sammen, og vise dem på en ryddig og organisert måte. Husk at førsteinntrykket saken-selv når det gjelder verftet salg.

liker du verftsalg? Hva er dine prisstrategier?

Merket Som: Livsstil, Tjene Penger, Penger Tips

Penger Å Spare Tips: En utrolig effektiv måte å spare mer på er å redusere dine månedlige Internett-og TV-kostnader. Klikk her for gjeldende verizon FiOS kampanjekoder og kampanjer for å se om du kan spare mer penger hver måned fra nå av.

Abonner (Og Få Et Minikurs Også!)

Abonner på vårt nyhetsbrev for å hente gratis fantastisk innhold og få det levert til deg. Et 7-delt minikurs for å hjelpe deg med å bruke mindre og være glad, vil bli sendt til deg når du abonnerer, og du vil også få en stadig voksende hvordan Du Sparer Penger på alt ebok. Alternativt kan du holde deg engasjert i våre diskusjoner via våre twitter-og facebook-sider. (Ikke bekymre deg for spam, fordi vi hater det så mye som du gjør!)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.