februar 23, 2022

13 Tips For Å Motivere Elevene I Klasserommet

av yrke er HAN EN IGCSE engelskspråklig Lærer, lærer trener og en kreativ forfatter.

13-tips-to-motivate-students-in-the-classroom

foto Av Ben White på Unsplash

Motivasjon er faktisk en av hovedgrunnene til et effektivt klasserom. Som lærer vil du aldri nå målet uten å motivere elevene dine. Motivasjon er faktisk ikke et komplisert begrep, og det er heller ikke en vanskelig oppgave å motivere elevene dine. Vi lever våre liv med glede og lykke, og smerte og sorger fordi vi er motivert til å gå videre. Ja, noen ganger i våre liv blir forsømt og motløs, stopper vi vår forventning om å gå videre, men som menneskets natur, blir motivert, begynner vi igjen å tenke å gå videre. På samme måte, i de fleste tilfeller uten å være motivert, mister en student håp om å studere. Det er derfor studentene trenger motivasjon.

en lærer kan ikke være en vellykket lærer med mindre han/hun vet hvordan man motiverer en student. En vellykket lærer er en person som er klar over fakta og teknikker for hvordan han/hun kan lage et effektivt klasserom, hvor studenten vil delta entusiastisk. Faktisk, uten å motivere studenten din, vil du ikke kunne oppfylle ditt eneste ansvar.

det er mange måter å motivere elevene på i klasserommet. Som lærer med mine 12+ års undervisningsopplevelser, liker jeg å dele noen av de beste tipsene for å motivere elevene dine i klasserommet. Faktisk vil slike tips om å motivere elevene hjelpe deg med å gjøre klasserommet effektivt og innovativt.

Sikre Frykt Gratis Klasserom

Vet du hva? Frykt blokkerer alltid læringsutbytte. Så, aldri prøve å pålegge frykt ved å pålegge straff i klasserommet. Jeg har observert at noen av oss, lærerne pålegge ekstra oppgaver som straff siden fysiske straffer ikke eksisterer i undervisningen i dag som den gamle og tradisjonelle æra. Dessuten, nedslående kommentarer samt bringe frykt blant elevene i klasserommet. Frykten i klasserommet, det være seg for straff eller nedslående kommentarer, vil aldri motivere elevene dine. Faktisk fungerer frykt som en barriere for å delta i læringsøkten effektivt. Studenten vil aldri prøve å være aktivt involvert i klasserommet. Det er derfor hver lærer bør sikre et fryktfritt klasserom for å motivere elevene dine. Så, aldri noen gang praksis av nedslående kommentarer og last av oppgaver som straff.

Oppmuntre Deres Tanker Og Valg

oppmuntre alltid nye tanker i klasserommet. Mens du gir oppgaver og kursarbeid, gi dem sin egen frihet til å velge emnet selv. Elevene vil være motiverte. Tross alt vet du sikkert at mennesker liker takknemlighet. Faktisk, takknemlighet endrer mange liv av studentene. Studentene dine vil ivrig vente på å delta i din neste klasse. Selv når du setter pris på nye tanker, vil dusinvis av gode tanker også bli avslørt av de andre elevene i klasserommet ditt. Så alltid velkommen nye tanker for å motivere elevene dine.

Klargjør Målet

hver student liker åpenbart klare instruksjoner. I begynnelsen av kurset klargjør hvert mål og målmål som skal oppnås. Ikke glem å diskutere hindringene de kan møte i løpet av kurset. Diskuter sannsynlige motgift av hindringene de kan møte. Dermed vil de bli motivert til å diskutere videre problemer, noe som vil gjøre emnet enkelt. Til gjengjeld vil du finne at klasserommet ditt blir effektivt siden elevene dine er motiverte.

som lærer forbereder du en nasjon, en ny verden som vil herske over deg og jorden veldig snart.

— Md. Akbar Ali

Forbedre Klasserommet Miljøet

ikke alltid sitte på setet ditt for å diskutere leksjonen. Gå ved siden av elevene mens du diskuterer leksjonen. Noen ganger ta dem ut av klasserommet. Ta dem til biblioteket noen ganger for forskningsarbeid. Endringen av klasseromsmiljøet utløser nyheten av hjernen til elevene, som faktisk er en forutsetning for motivasjon.

Vær En God Lytter

Lytt nøye hva studenten ønsker å uttrykke. Setter pris på deres følelser og tanker. Ta riktige skritt for å sortere ut vanskelighetene de klager over. Vær en god lytter. De vil begynne å like deg når du lytter til dem med riktig omsorg. Dermed kan du tjene deres tillit. Er det ikke lett å motivere dem? Hvis du vil at elevene skal lytte til deg, må du lytte til dem først.

Dele Sine Erfaringer

Ikke alle elevene vil dele sine erfaringer i løpet av leksjonen. Noen vil være opptatt med bøker. Men når noen studenter vil diskutere sine erfaringer knyttet til leksjonen, vil andre bli motivert til å delta aktivt. Forbered leksjonen på en slik måte at ulike typer elev vil delta entusiastisk i erfaringsdeling leksjon. I så fall blir andre studenter også motivert til å delta i å dele sine egne erfaringer. Dermed kan du sikre et effektivt klasserom.

Positiv Konkurranse

Konkurranse er faktisk en positiv teknikk i et klasserom. Sikre positiv konkurranse. Positiv konkurranse i gruppearbeid motiverer elevene enormt. Selv de er forberedt på å håndtere gruppearbeid, som vil bringe en stor fordel i sitt yrkesliv også. Det er ikke benektes faktum at positiv konkurranse utløser motivasjon blant elevene i klasserommet.

13-tips-to-motivate-students-in-the-classroom

foto av sean Kong På Unsplash

Kjenn Din Student Godt

du må kjenne elevene dine godt. Du bør også vite deres liker, misliker, effektivitet, og mangler. Når elevene forstår at du kjenner dem godt, vil de begynne å like deg og avsløre deres hindringer. Da blir det lettere for deg å motivere elevene dine på riktig vei. Med mindre du kjenner dem godt, kan du kanskje ikke motivere dem.

Stol På dem Og Gi Dem Ansvar

Gi elevene ansvar. Gi dem litt klasseromsaktivitet. De vil involvere med engasjement for sikker. Igjen, i et slikt tilfelle vil noen studenter også lære å utføre ansvar. Når du vil gi dem ansvar, vil en tillit i seg selv vokse, og de vil begynne å tro at de er viktige siden de får verdi fra deg. Dermed vil de bli motivert til å delta aktivt i klasserommet. Når du stoler på dem, vil de også stole på deg.

Les Mer Fra Owlcation

Uttrykke Din Begeistring

Uttrykke din begeistring i klasserommet under en leksjon mens de oppfyller sitt ansvar. Del din spenning pa deres gode ytelse. Igjen uttrykke din positive spenning også når en ny ide er introdusert av noen elev. Ditt uttrykk for spenning vil utløse motivasjon for dem.

Behold Post

Forbered en post for deg. Skriv ned hver av studentens prestasjoner. Når du finner ut at en bestemt student er bedre, diskutere studenten på forbedring. Vis posten til studenten. Belønne og sette pris på studenten foran klasserommet. Selv dele forbedringene med foreldrene. Når en student finner ut at du bryr deg om den studenten mens du diskuterer fra posten din, blir studenten motivert.

Positiv Tilbakemelding

når en student ikke har det bra, gi positiv tilbakemelding. Gi andre sjanse hvis mulig. Vær som en venn og prøv å forstå saken om en så dårlig ytelse. Oppmuntre studenten til å motivere at neste gang han / hun lett kan forbedre seg, da han / hun ikke kunne forstå hvordan man skal gjøre det bra i dette emnet med riktig kunnskap og teknikk. Vet du hva? Din positive tilbakemelding kan forandre mange liv. Se nøye på de svakeste studentene i klasserommet ditt, du vil åpenbart få mange positive kvaliteter. Informere dem om slike store kvaliteter de besitter. Faktisk setter pris på dem, som i retur vil motivere dem betydelig.

Real Life Situasjon I Klasserommet

Relatere din leksjon plan med en real-life situasjon. Gjør leksjonen interessant med moro og spill. Fortell dem en relevant historie med en blanding av humor. Dermed blir leksjonen lett for studenten å forholde seg til sin egen erfaring. La dem relatere leksjonen med sin egen erfaring også. Bare overvåke riktig. Faktisk, mens du arbeider med leksjonen i virkelige situasjoner, blir elevene motivert til å lære og delta i klassen din.

Bunnlinjen

det er eneansvaret for en lærer å sikre effektivt klasserom. En lærer betyr ikke at han/hun vil gå inn og forlate klasserommet bare Med ‘Gode Historier’ uten å sikre et effektivt klasserom. Ved å motivere elevene dine, kan du lage det beste klasserommet som forventes. Tross alt, som lærer, forbereder du en nasjon, en ny verden, som vil herske deg og jorden veldig snart.

Ames, R. Og Ames, C. » Motivasjon Og Effektiv Undervisning.»I B. F. Jones og L. Idol (red.), Dimensjoner Av Tenkning og Kognitiv Instruksjon. Hillsdale, N. J.: ErIbaum, 1990.

Bligh, D. A. Hva Er Bruken av Forelesning? Devon, England: Undervisningssenter, University Of Exeter, 1971.

Cashin, W. E. «Motiverende Studenter.»Idepapir, nr.1. Manhattan: Senter For Fakultet Evaluering Og Utvikling I Høyere Utdanning, Kansas State University, 1979.

Eble, K. E. Lærerens Håndverk. (2.utg.) San Francisco: Jossey-Bass, 1988.

Erickson, Bl, Og Strommer, D. W. Undervisning College Freshmen. San Francisco: Jossey-Bass, 1991.

Forsyth, Dr, Og McMillan, Jh «Praktiske Forslag For Å Motivere Studenter.»I R. J. Menges og M. D. Svinicki (red.), College Undervisning: Fra Teori Til Praksis. Nye Retninger I Undervisning og Læring, nr.45. San Francisco: Jossey-Bass, 1991.

Lowman, J. Mastering Av Teknikker For Undervisning. San Francisco: Jossey-Bass, 1984.

Lowman, J. » Fremme Motivasjon og Læring.»College Teaching, 1990, 38(4), 136-39.

McKeachie, Wj Undervisning Tips. (8.utg.) Lexington, Mass. Heath, 1986.

Sass, Ej «Motivasjon I College Klasserommet: Hva Elevene Forteller Oss.»Undervisning I Psykologi, 1989, 16(2), 86-88.

Weinert, F. E., Og Kluwe, R. H. Metakognisjon, Motivasjon og Forståelse. Hillsdale

dette innholdet er nøyaktig og tro mot det beste av forfatterens kunnskap og er ikke ment å erstatte formell og individualisert råd fra en kvalifisert fagperson.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.