desember 16, 2021

13 Grunner Til At Du Bør Velge En Software Testing Karriere

Software testing har et rykte for å være en jobb der folk ved et uhell faller inn og etter en tid begynner å like det. Dette er imidlertid en myte. Testdomenet trives i bransjen, og med den nye alderen av automatisering og organisasjoner som eksperimenterer mot Agile Metodikk, DevOps og Iot, er etterspørselen av en tester større uten nok antall kvalifiserte kandidater. La oss diskutere hvorfor nåtiden er best å velge en karriere innen programvaretesting.

Testing Er I Høy Etterspørsel

det var ingen annen gang i historien hvor programvare testere var i høyere etterspørsel. Fra manuell utforskende testing til automatiseringsarkitekter, det er aldri mangel på selskaper som trenger en effektiv tester. Med flere nye testprosedyrer og raskere smidige testsykluser, øker muligheten for en smart og kreativ tester alltid i bransjen.

Designe Eksperimenter

Ideell programvaretesting følger ikke bare prosedyren for å reprodusere funksjonalitet, Det designer eksperimenter for å teste hvordan programvaren utfører under virkelige forhold. Testene kan være så enkle som å klikke på en knapp til så komplisert som ET DDOS-angrep. Tester er en gal vitenskapsmann som designer og utfører forseggjorte eksperimenter som bringer til overflaten den virkelige kvalitet og reelle mulighetene i programvaren.

Flere Ruter Mot Progresjon

det finnes ulike typer testing man kan velge å spesialisere seg i. Det være seg ytelsestesting, automatiseringstesting, manuell testing eller en kombinasjon av alle. BLANT dem ALLE ER GUI eller webtesting veldig interessante domener og har en lys fremtid i programvareindustrien. Siden en tester har en bedre ide om hvordan virksomheten faktisk fungerer, starter en karriere som tester, kan man gå opp til en lederrolle eller gå videre til å bli en nøkkelperson i ledelsen. Det er akkrediteringer og kurs som kan hjelpe en tester til å bli ekspert i rollen han eller hun valgte å utforske.

Browser Testing Tool

Hvis Du Liker Å Møte Utfordring

software testing kan vise seg å være en ganske utfordrende jobb. Det er nye oppgaver og problemer å finne ut hver dag i et program som har fullført utviklingsfasen. Hvis du vil bli ekspert på et felt der jobben alltid vil utfordre dine innovative tenkemåter, er testing det perfekte domenet for deg.

Konstant Vekst Av Læringskurven

Det spiller ingen rolle om du skriver testscenarier eller automatiserer testjobber, eller konfigurerer et testverktøy for sikkerhetstesting, hver dag vil du lære noe nytt og ha et støttende team bak deg, vil sikre at alle ressursene du trenger for å utvide ferdighetene dine er lett tilgjengelig. Fremfor alt vil du aldri møte et stillestående arbeidsliv siden nye testprosedyrer dukker opp daglig.

Verdi Under Programvareutvikling Livssyklus

før en utviklet applikasjon blir distribuert i produksjon, er testing en svært viktig fase. Utviklere unnlater ofte å legge merke til visse små, men viktige feil som kan forårsake et stort problem under produksjonen. Det er en testers jobb å skrive innovative testscenarier som kan oppdage feil eller finne ut om søknaden oppfyller alle tekniske og forretningsmessige krav.

Mulighet For Å Utforske De Nyeste Teknologiene

hvis du er i automatiseringstesting, vil du få praktisk erfaring Med Agurk, Selen eller andre testverktøy som er svært populære i dag. Mange organisasjoner bruker Til Og med Smidige Testprosesser eller utvikler skybaserte testverktøy for å forbedre testprosedyrene sine. Å være en tester, vil du dermed komme til å jobbe med alle de nyeste teknikkene og teknologiene.

Prosess-Og Prosessoptimalisering

programvaretesting starter med å få en klar forståelse av kravet og fortsetter med dokumentasjon av testplan, testtilfeller, gjennomføring av teststrategier og til slutt utarbeide et testsammendrag. En syklus av prosessen følges som gjør testing mer fruktbart. Men presset på en tester for å gjøre denne syklusen raskere og mer effektiv går aldri bort. Hvis du liker å lage urverk monstre og strever mot perfeksjon, så du ville elske testprosess optimaliseringer.

Å Finne Ut Hva Som Gjør Det Kryss

hvis du liker å utforske kodens indre arbeid og deretter finne unike måter å få det til å slutte Å fungere, er software testing den perfekte jobben for deg. Siden du vil bli motivert nok til å finne ut nye test case scenarier som kan oppdage hver eneste feil, uansett hvor liten den er.

Bygge Tillit I Programmet

Analysere produktet Og hjelpe utviklere å finne feil eller måter å forbedre ytelsen er en god måte å bygge opp tillit i programmet. Slippe et produkt som er perfekt på alle måter vil også øke omdømmet til selskapet som til slutt vil føre til vekst i organisasjonen.

Forstå Kunden

en god programvare tester studerer markedet dykker dypt inn i kravspesifikasjonene, forstår de nyeste trendene og til slutt tolker hva kunden egentlig ønsker og hvor viktig produktet er for kunden. Testing handler ikke om mekanisk å utføre testtilfeller hver dag. Det handler mer om å tilpasse testtilfellene basert på krav og analysere testresultatene for å konkludere perfeksjonen av produktet.

Kreativitet Og Innovasjon

Testing er ganske kreativt arbeid. Ingen vil forklare prosessen for deg. Jobben er mer som en detektiv der du må analysere ledetråder og tenke på steder der søknaden ikke er konsekvent når det gjelder sluttbrukeren.

Overgå Grensen Din

hvis du vil ha en jobb som vil teste deg på alle mulige måter og finne ut om du kan overskride grensene dine, test hvis for deg. Det er veldig morsomt å finne ut feil som ingen andre trodde å finne. Jobben vil utfordre deg hver dag, og det tar et kritisk øye for å oppdage uventede feil.

hvis DU er en ferskere I IT-bransjen, etter å ha lest alle disse punktene, vil du definitivt finne det interessant å drive din karriere mot software testing. Hvis du elsker en jobb som er nyskapende og gir deg nye utfordringer og muligheter til å lære nye ting, teste om for deg.

Arnab Roy Chowdhury

Arnab Roy Chowdhury er EN UI utvikler av yrke og en blogging entusiast. Han har skrevet innhold i ca 5 år og har sterk kompetanse i tekniske blogger, reiseskildringer, og innhold i de nyeste programmeringsspråk.

Skrevet Av Arnab Roy Chowdhury

Arnab Roy Chowdhury Er EN ui utvikler av yrke og en blogging entusiast. Han har skrevet innhold i ca 5 år og har sterk kompetanse på tekniske blogger, reiseskildringer og innhold i nyeste programmeringsspråk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.