februar 11, 2022

11 Tips For Å Gjøre Nettstedet Ditt Visuelt Tiltalende

hovedformålet Med et nettsted Er å drive trafikk som er relevant for produktet eller tjenestene dine og engasjere dem. Du kan ha innhold av topp kvalitet, men hvis designet ditt er stygt, vil folk forlate nettstedet ditt på kort tid. Lære å gjøre nettstedet ditt visuelt tiltalende kan øke konverteringsfrekvenser.

ved å gjøre nettstedet ditt har en solid struktur, fengslende grafikk, jevn funksjonalitet, og leselig tekst, kan du gjøre det ser lett i øynene til de besøkende, og dermed oppmuntre dem til å bo på domenet lenger, bruker mer ressurser, og konvertere til kunder på en bedre rente.

her er 11 ting du må vurdere for å gjøre nettstedet ditt visuelt tiltalende:

Hvordan lage ditt nettsted visuelt tiltalende?

Velg Tema Nøye

Din WordPress tema bestemmer hva nettstedet ditt ser ut og hva du kan gjøre med det. Ingen mengde teknisk kompetanse eller designkunnskap kan kompensere for et dårlig tema. Dette er fordi temaet er kjernen backend koden på nettstedet ditt, og hvis det er usammenhengende, vil du ha problemer med å bringe ideer til liv.

for en god design, kan du finne behovet for å bruke noen plugins. Alle plugins er i hovedsak biter av kode. De samhandler med den eksisterende koden til temaet ditt; en god tema plass design plugins sømløst. På denne måten kan du eksperimentere med designideer uten å bekymre deg for at siden din bryter eller sakte lasthastighet.

også kvalitet temaer kommer med et arsenal av innebygde design evner. De lar deg legge til animasjon, velge forskjellige typer blokker for å gi et bestemt utseende til nettsidene dine, ha en mal for header-menyen, alt uten å måtte skrive en enkelt linje med kode!

for å velge riktig tema, shortlist noen nettsteder med god design som passer til visjonen din. Deretter finner du hvilket tema de bruker med dette verktøyet.

Ramme Inn En Funksjonell Layout

måten du ordner visuelle elementer i sideoppsettet. For eksempel er navigasjonsmenyen, bunnteksten, sidepanelet, søkebokser, ikoner For Sosiale Medier, etc, plassert på bestemte koordinater på siden fordi folk forventer å se dem der. Dette arrangementet kalles sideoppsett.

en ren layout med god hvit plass er det du må sikte på. Dette tillater brukere å finne elementer som du vil de skal finne. For eksempel kan du vurdere å fargelegge cta-knappene annerledes for å få dem til å skille seg ut fra resten av siden.

selv Om De Fleste WordPress temaer kommer med en standard layout, gjerne leke seg med plassering av elementer.

Hvordan lage ditt nettsted visuelt tiltalende?

Legg Til En Logo Og Favicon

Logoer og Favicons forbedrer ikke bare merkevaren din, men gjør også nettstedet ditt visuelt tiltalende. De gir deg også en rekke farger å velge mellom for dine fremtidige designbehov.

Kontroller at logoen er på linje med nettstedet nisje. Og Selv Om Favicons er små, kan de legge til en ny smak på websidene dine.

du kan enkelt lage din logo og favicon På Canva.

Spill Med Farger

Farger fremkaller følelser og følelser gjør nettstedet ditt visuelt tiltalende. Folk forbinder forskjellige farger med forskjellige følelser. Det er nyttig hvis du bruker farger som samsvarer med merkevarens følelser.

hvis du for eksempel selger babyprodukter, bruk hvite farger da det fremkaller følelser av uskyld og tillit. Prøv å bruke merkevarefargene dine i logoen din og integrere dem i bildene dine også.

du kan også bruke disse fargene som bakgrunn på nettsidene dine i stedet for et vanlig hvitt oppsett.

men pass på at du bruker farger sparsomt. Hensikten er å gjøre nettstedet ditt ser estetisk, ikke glorete.

Inkluder Bilder

Du må bruke bilder for å bryte monotonien av tekst, videre fortellingen, forklare tilbudet ditt bedre, gjøre nettstedet ditt visuelt tiltalende og FOR SEO-fordeler. I 2021 er det et absolutt krav. Og med så mange gratis verktøy og bruksklare arkivbilder til din disposisjon, har du ingen unnskyldning for ikke å bruke bilder.

Bilder legger til tekstur på nettsidene dine. Et godt designet bilde, plassert i høyre del, kan holde leserne oppmerksomhet lenger, bare fordi det er estetisk å se på.

Du kan bruke Canva til å designe bilder. Alternativt kan du laste ned gratis lager bilder Fra Unsplash, Pexels, etc.

Hvordan få nettstedet ditt til å se estetisk ut?

Responsiveness

Responsiveness av et nettsted er målet på sin tilpasning til ulike skjermstørrelser. Ifølge en undersøkelse er nesten 50% av all webtrafikk mobil! Hvis nettstedet ditt ikke er responsivt, eliminerer du i hovedsak halvparten av publikum.

Mest populære WordPress temaer er responsive. Men det er lett å glemme det mobile publikum når du lager alt innholdet ditt på en bærbar pc.

Du vil være bevisst på hvordan innholdet ditt ser ut på mobil. Jo, temaet tar seg av tekstjustering, men hva med bilder? Er de for store for mobil? Dekker Annonsene dine tekst? ER CTA-knappene dine for store for små skjermer? Er skriftstørrelsen for liten eller for stor for mobil?

Det er mange ting som kan gå galt på mobile skjermer, men du kan fikse det gjennom visuell undersøkelse. Etter å ha publisert en side, ta en rask titt på mobilversjonen. Du vil enkelt finne elementer som enten må optimaliseres for mobil eller fjernes helt.

Husk At WordPress-temaer gir deg muligheten til å fjerne et innholdsstykke fra en skjermstørrelse mens du gjør det på en annen. Benytt deg av denne funksjonen for å lage et rent mobildomene. På denne måten gjør du nettstedet ditt visuelt tiltalende for dine små skjermmålgrupper.

Design En Nyttig Topptekstmeny

topptekstmenyen er elementet som skiller seg ut på nettsidene dine. Du vil gjøre det visuelt tiltalende ved å bruke merkevarefarger og kontrast til teksten.

toppmenyen din skal ha en navigasjonsseksjon som er utformet for å ta besøkende til forskjellige sider på nettstedet ditt. Navigasjons dropdowns bør imidlertid ikke dekke hele skjermen fordi det gir en dårlig brukeropplevelse.

også overskriften kan også inkludere ditt nettsted logo, et søkefelt, og sosiale medier ikoner hvis det er din stil.

Bruk En Funksjonell Bunntekst På Nettstedet

de besøkende når bunnteksten på nettstedet etter at de har rullet til høyre til slutten av siden. Dette gjør bunnteksten din siste sjanse til å holde publikum og avlede dem til mer nyttig innhold. Jo mer visuelt tiltalende din nettside bunntekst er, jo bedre er sjansene for at de vil klikke på en av bunnteksten linker.

Kontroller at bunnteksten er i tråd med webdesign og har informasjon som er relevant for bedriften. Du kan legge til kontaktinformasjon, lenker til nyttig innhold, Google Maps plassering, etc.

Hvordan lage ditt nettsted visuelt tiltalende?

Finn Den Beste Fonten

teksten tar opp mest skjermplass. Dermed vil du at det skal være så lett på øynene og visuelt tiltalende som mulig.

Avhengig av din nisje, kan du velge fancy skrifter, men det er ikke tilrådelig fordi disse skriftene ikke er enkle å lese. Gå for skrifter som ikke er kursiv i stil. En enkel skrift legger til ditt nettsted estetikk.

også, kan du fokusere på skriftstørrelser. Du vil ikke at de skal være for store, men du vil ikke engang at de besøkende skal kikke nær skjermen for å lese teksten. Gjør skriftstørrelsen optimal, og det gjelder Også For Tittel-og Header-kodene dine.

du må også sjekke hvordan skriften gjengir på mobile skjermer.

Avgrense Lesbarhet

Ingen ønsker å lese tykke biter av tekst uansett hvor nyttig innholdet er. Innholdet må inneholde rikelig med mellomrom for å la brukerne fokusere på teksten. Bruk av hvitt mellomrom begrenser området som øynene trenger for å skanne og dermed øke fokuset. I tillegg gjør white space innholdet ditt rent og visuelt tiltalende.

vurder også Å bruke Header-koder i innholdet ditt. Header tags dele innholdet i seksjoner. Brukere kan hoppe til neste avsnitt hvis de finner en kjedelig. I tillegg, hvis du embolden tekst taktfullt, kan du videre lede leserne til et annet avsnitt hvis den de leser ikke er relevant for dem.

I Hovedsak leder du leserne til slutten av siden ved å gjøre innholdet ditt lett på øynene.

Opprett Klare Ctaer

En Oppfordring til Handling Eller CTA er det som driver folk til å utføre handlinger du vil at de skal utføre. For eksempel vil du kanskje at de skal abonnere på nyhetsbrevet ditt, kjøpe produktet ditt, laste ned et dokument, etc. Alle disse er CTA.

Du vil At Ctaene dine skal skille seg ut. Du kan gjøre det ved å bruke litt forskjellige farger for å forbedre CTA-delen eller legge til animasjon i den.

men sørg for at din kopi For CTAs er fristende og forteller publikum hva du kan forvente etter å ha klikket på den.

Konklusjon

Å Gjøre nettstedet ditt visuelt tiltalende er avgjørende for suksessen. Med banebrytende verktøy Som WordPress, Canva, Etc, kan du lage estetiske nettsteder som fanger de besøkendes oppmerksomhet, holder dem på domenet lenger og øker konverteringene.

i dette blogginnlegget dekket vi 11 tips for å gjøre nettstedet ditt visuelt tiltalende for publikum. Implementere våre forslag og se hvordan det går for deg.

Hvilket tips likte du best?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.