januar 24, 2022

10 Grunner Til At London er Den Beste Byen Å Besøke

det er få byer på planeten hvor folk strømmer inn fra alle verdenshjørner for å utforske, arbeide eller leve sammen i en smeltedigel av kulturer. Som en av de økonomiske kraftstasjoner i det 21. århundre, London presenterer et fascinerende bilde – en som er gjennomsyret av historien uten å ignorere fremtiden. Det er blant de få byene som kan ta deg tusenvis av år inn i fortiden, og også la deg utforske hva fremtiden holder i butikken for deg. Det er nok innovasjon og teknologi rundt for å forlate deg spellbound, men de århundre gamle historiene blir ofte høydepunktet på turen din.

Du har også en fascinerende samling av nattklubber, barer og restauranter å velge mellom, og hva er ikke å elske om et land som fordyper seg i frodige grønne områder for lokalbefolkningen. Vi krangler ofte om den beste byen på planeten, men her er 10 grunner Til At London er den beste byen i verden, forlater andre tungvektere Som New York City, Barcelona og Paris miles bak.

Gjennomsyret Av Historie

 Tower Bridge London
Bilde av: inacioluc / bigstock. com

London ble grunnlagt i år 43 E. KR. og har klart å holde fast på en arkitektonisk fortid som omfatter 2000 år. Du kan fortsatt se arkitektoniske perler fra De Romerske, Viktorianske og Tudor-periodene som står høyt i byen. Det er så mange som fire UNESCOS Verdensarvsteder å utforske. Og du er aldri langt unna et slott, en bygning av stor politisk betydning eller et arkitektonisk vidunder.

Noen av De største historiske attraksjonene i London inkluderer:

 • Tower Of London
 • Tower Bridge
 • Buckingham Palace
 • Big Ben
 • Palace Of Westminster

Banebrytende Mote

et glimt Av London Fashion Week
bilde av: cycreation/Bigstock.Com

London Har Alltid Vært Synonymt Med Moteverdenen. Noen av de største motemerkene som verden noensinne har sett, gjorde sin ydmyke begynnelse i denne ikoniske byen. London har også vært ansvarlig for å bringe utallige avantgarde-designere inn i rampelyset. London Fashion Week rangerer blant de mest innflytelsesrike og prestisjetunge moteshow rundt om i verden og dens edgy street fashion scene er uten rival. Supermodeller Som Naomi Campbell, Cara Delevigne og Kate Moss call London og ikoniske merker Som Mulberry Og Burberry er laget for å virke så vanlig her.

Store Shoppingopplevelser

 Oxford Street En stor vei i City Of Westminster I West End I London
Bilde av: IR Stone / bigstock. com

London er et ekte shoppeparadis. Motescenen er uten like, men byen utmerker seg ikke bare i mote. Det lover også en av de flotteste shoppingeventyrene i livet ditt, opplevelser som spenner fra de luksuriøse innstillingene til verdensberømte varehus som Selfridges og Harrods til skjulte loppemarkeder og vintagebutikker som lover å være en skattekiste av sjarmerende samleobjekter. Byen er også vert for en rekke bloggere som hjelper deg med å finne de mest inspirerte brikkene gjennom deres mote-og livsstilsblogger.

Noen av De beste shoppingområdene I London inkluderer:

 • Oxford Street
 • Bond Street
 • Carnaby
 • Regent Street
 • King ‘ S Road

Endeløs Sightseeing

Buckingham Palace London
bilde av: joggie botma/bigstock.com

Uansett Hvor Lenge Du Har Bodd I London, Er Det Alltid Noe Nytt Å Se Og Utforske. London er vert for alle slags attraksjoner som passer alle slags preferanser, og det er alltid noe interessant som skjer i byen. London er vert for et stort antall attraksjoner, museer, kulturelle utstillinger og opplevelser, og det er ingen grunn til å kjede seg, uansett hvor lenge du planlegger å bo her. Uansett Tid på dagen Eller året, London er full av ting å gjøre. Fra ikoniske attraksjoner Som Buckingham Palace og Big Ben til mer enn 170 museer, fra endeløse parkområder til quirky kafeer, er det noe for alle slags mennesker.

Enestående Mat

 en tallerken med stekte kjøttpoteter og grønt blad
bilde av: AndreySt/bigstock.com

maten I London er like mangfoldig som sin kultur. Byen tiltrekker seg folk fra hele verden, og hvert samfunn forlater sitt spor på Londons matscene. Søndags lunsjer er hovedarrangementer her. Fra gatemarkeder Til Michelin-stjerne restauranter, London har omtrent noe for alle. Britisk mat er også bra. Det blir ofte en dårlig rap, Men London kan virkelig endre hvordan du ser på ikoniske Britiske stifter.

Stekte poteter, grønnsaker og stekt kjøtt svømming i saus etterfulgt av en pudding er verdt å smake, og få steder serverer søndagslunsjer bedre enn Dean Street Townhouse, Duke Of Wellington, The Modern Pantry, Old Red Cow og Vinoteca.

Ettermiddagste er også en stor affære. Betraktet som den ultimate overbærenhet, Serveres Denne Britiske institusjonen på restauranter og kafeer rundt i byen, og du får velge mellom alle slags quirky eventyr, alt fra uber-glamorøse saker til eventyrinspirerte opplevelser. Noen av de beste stedene for ettermiddagste inkluderer Claridge ‘ s, Dorchester, Berkeley, 108 Pantry og Columbia Restaurant.

Enkel Pendling

 London transport
Bilde av: Kamira / bigstock. com

Mange byer får en dårlig rap for å tilby dårlige offentlige transportsystemer, men det er noen som virkelig lar ingen være ugjort i å tilby et omfattende transittsystem som gjør det enkelt å komme seg fra ett sted til det andre. Lokalbefolkningen ofte sutre om offentlig transport, Men London har virkelig en av de beste offentlige transportsystemer på planeten. London Underground er en kul måte å komme seg fra ett sted til det andre, og de vakre stasjonene er opplevelser i seg selv. Og så er det de ikoniske svarte drosjer og skinnende røde busser å velge mellom også. Enda Bedre, London handler Ikke bare om offentlig transport. Det tilbyr også miles av sykkelbaner og vakre stier for fotgjengere.

Going Green

Hyde Park er En Av De største parkene Og Kongelige Parkene I London
Bilde av: IR Stone / bigstock. com

Det er ikke vanskelig Å Holde seg unna folkemengder og komme vekk fra de blaring bilhornene når du er i London. Uansett hvilken del av byen du bor i, er du alltid nær en hage eller et parkområde som tilbyr noen trengte pusterom fra travle byscener, og lar deg få en naturopplevelse, forfriskende energier. Så mye som 47% av byen er dekket av parkområder, det er mer enn 8 millioner trær, hvorav noen dateres tilbake 2000 år; Du vil virkelig tenke På London som en urban skog. London kan ligne en betongjungel, men dette økonomiske kraftverket har virkelig flere grønne områder enn noen annen storby på planeten.

Noen av De beste parkene I London inkluderer:

 • Hyde Park
 • Regent ‘S Park
 • Richmond Park
 • Queen’ S Park

Kunstnerisk Stil

 Nasjonalgalleriet er et kunstmuseum i trafalgar square i city of westminster i london
Bilde Av: Leonid Andronov/Bigstock.Com

London Er Så Kunstnerisk Som Du Vil Den Skal Være. Byen er dekket med vakker gatekunst, og det er bare begynnelsen. Du har alle slags show, kulturelle arrangementer og kunstgallerier å velge mellom, og du er virkelig inne for en spesiell reise gjennom kunstverdenen hver gang du går til Fots i London. Det er alltid en ny utstilling eller begivenhet å bli en del av, og du får også se noen av de beste og mest ikoniske maleriene av all tid i byen. Du kan virkelig ikke gå galt når du velger de beste kunstgalleriene i Den Britiske hovedstaden, og du har alt du kunne ønske deg, fra klassisk og uklar til fancy og moderne.

Noen av De beste kunstsamlingene I London kan ses i:

 • National Gallery
 • National Portrait Gallery
 • Tate Britain
 • Tate Modern
 • Somerset House

Kulturelt Mangfoldig

Ulike typer turister I London
bilde av: ir stone/bigstock.Com

London Er En Av De Mest Varierte Byene På Planeten. Byen snakker mer enn 300 språk, noe som gjør det til det mest interessante og spennende stedet å være i. En Tur Til London er bokstavelig talt som å utforske hele verden, for du har lokalsamfunn fra alle deler av verden som bor her. Du får forfriskende innsikt i ulike kulturer, og det er alltid et sted for deg i byen, uavhengig av etnisitet, løp, religion, seksuell orientering eller kjønn. Tatt i betraktning den siste BREXIT, blant annet forårsaket av debatten om innvandring saker, det var utrolig å se multi etnisk society Of London stemme forbli. Kanskje, virkelig å ha et globalt samfunn er det som trengs for å gjøre frykt og angst om innvandrere visne bort.

Spennende Teaterscene

 The Globe Theatre
bilde av: presian1801 / bigstock.com

Mange av de beste byene rundt om i verden har en ting til felles – deres spirende teaterscene. Teater I London er en opplevelse verdt å nyte for det blir ikke bedre enn dette.

Å Se et show i den glitrende West End kan tvinge deg til å skille ut en liten formue, men det er vel verdt opplevelsen. Det er mer enn 230 teatre i London, slik at Du kan være trygg på å finne noe som bare er perfekt. For en helt unik opplevelse, gå over Til Globe Theatre for å se de store mesterens spill utført som De var i Tudor-perioden.

til tross for DEN NYLIGE BREXIT-avstemningen, er Det Som gjør London så vakkert At Det er så internasjonalt som Det Er Britisk. Den klarer å beholde klassiske Britiske elementer og kombinere dem med påvirkninger fra hele verden for å presentere en smeltedigel av kulturer, noe som gjør den til en verdensby i sanneste forstand. Denne viltvoksende undringen har en endeløs rekke attraksjoner som spenner fra gamle steder til moderne fenomen, og du er alltid sikker på å ha en blast her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.