februar 8, 2022

10 Forfattere Deler Hva Som Inspirerte Dem Til Å Skrive Bøkene Sine

har du noen gang lurt på hvor ideen til favorittboken din kom fra? Var det en personlig opplevelse? Eller en drøm? Eller enda en bok? Vi var så nysgjerrige at vi rundet opp ti av våre forfattere som har delt den sanne livsinspirasjonen for boken deres. Les videre for å finne ut hvor deres historier kom fra!

Aditi Khorana-Speil på Himmelen

mirror-in-the-sky

«Før jeg skrev boken, leste Jeg Cheryl Strayeds Rumpus-kolonne-Spøkelsesskipet Som Ikke Bar Oss – og det inspirerte Meg til å skrive MITS. Det handler om å velge en bestemt vei og samtidig lure på den vi ikke valgte. Siden jeg var i min egen periode med avhør, har nettopp ferdig med et manuskript som ble avvist av en rekke agenter, skrive om en annen verden bebodd av alternative versjoner av oss alle føltes som en ide som jeg var personlig verkende å utforske. Jeg var i en periode med å vente – for livet mitt å ta på seg en bestemt form, for å finne ut om jeg var i stand til å oppfylle mine egne mest kjære drømmer. Å skrive MITS tillot meg å utforske disse temaene fullt ut.»Les mer!

og sjekk ut hennes nye bok, The Library Of Fates, kommer 7/18!

Sabaa Tahir-En Ember i Asken

 ember

«jeg ble inspirert av to ting. Den første er at jeg vokste opp i denne virkelig isolerte byen I Mojave-Ørkenen der jeg følte at jeg virkelig ikke passet inn. Jeg følte meg veldig stemmeløs som barn, og jeg følte meg veldig isolert. Etter hvert som jeg ble eldre, jeg endte med å finne min makt og stemme gjennom skriving. I 2007 bestemte jeg meg for å skrive en bok. Og jeg visste ikke hva det skulle handle om; alt jeg visste var at det skulle handle om folk som følte seg som meg som barn, folk som følte seg maktesløse, men i motsetning til meg ville jeg at de skulle kjempe mot det.

På den tiden jobbet Jeg I Washington Post som en kopiredaktør på deres internasjonale skrivebord, og jeg leste om noen helt stemmeløse og maktløse mennesker. Alle disse tingene kombineres for å plante frøet Til Ember. Så det var veldig mye en kombinasjon av min barndom og virkelige hendelser som jeg leste om på jobb.»Les mer!

John Corey Whaley-Svært Ulogisk Oppførsel

highly-illogical

«jeg ønsket å skrive om hvordan, ikke bare unikt og rart det er å ha noe som angst eller agorafobi, men også hvordan individualisert det er. En person trenger ikke å passe alle kriteriene for hva en medisinsk journal eller en psykologisk profil sier de gjør. De kan bare ha disse problemene og være Noen Som Solomon, som veldig mye velger sin egen måte å håndtere det på.»Les mer!

Stephanie Tromly-Trouble er En Venn Av Meg

9780147515438-3

«jeg begynte å skrive etter å ha fått barn. Jeg har siden lest andre debutforfatteres biografier, og jeg har lagt merke til hvor mange av oss sier det samme: jeg satte sammen til BAM fødselen til barnet mitt ødela den gamle normalen.

jeg var halvveis ferdig med Min Doktorgradsavhandling Om Virginia Woolf da jeg fikk min sønn. Etter at han kom, jeg innså at det skulle være umulig for meg å forsvinne inn i et bibliotek i timevis for å gjøre min forskning. Jeg sov i nitti minutters intervaller, jeg smakte knapt maten min og tenkte på å spise utelukkende som ‘oppstart’, og jeg forlot ikke leiligheten i førti dager (unntatt for å se legen). I denne fugue-staten begynte jeg å skrive Om Zoe Og Digby. Jeg rømte inn i deres liv i ti minutters spruter av skriving. Jeg skapte en annen verden for å være sunn.»Les mer!

Sarah Dessen-Saint Noe

 saint noe

«I de første årene etter, jeg egentlig aldri snakket om med noen andre enn min high school kjærester og ulike terapeuter. Da jeg ble eldre, skjønte jeg imidlertid at min erfaring ikke var uvanlig. Det virket omtrent hver kvinne jeg visste hadde en lignende historie, en tid da ønsker oppmerksomhet ment å få feil type helt. Som en tenåring som ønsker å være voksen, er det lett å komme inn over hodet ditt. Spesielt for jenter, som ofte blir lært at det å være høflig og søt, bør overstyre alle andre instinkter. Det var med dette i bakhodet at jeg begynte min forteller Sydneys historie I Saint Anything.»Les mer!

Stacey Lee-Løpe Fra Månen

9780399175411-3

«Outrun The Moon ble inspirert av min mor, en innfødt San Franciscan hvis far ble født i 1906, Året For Jordskjelvet I San Francisco. Som fjerde Generasjon Californian er jordskjelv i blodet.»Les mer!

Beth Revis-En Verden Uten deg

» jeg skriver historier om rom eller magi! Jeg blåse ting opp og kaste i noen kyssing og deretter drepe av flere tegn!

En Verden uten Deg startet på den måten. Det er en skole for barn som har superkrefter. Det er tidsreiser og telekinese. Det er til og med død og ild.

men da jeg skrev historien, ble ting … vridd. Selv Om Bo, hovedpersonen min, kan styre tiden, innså jeg at hans ide om «kontroll» var feil. Og hans ide om hva som var ekte var også feil.

jeg innså at jeg ikke ønsket å skrive en bok om barn med superkrefter. Jeg ønsket å skrive en bok om barn som egentlig ikke hadde noen makt i det hele tatt, og hva det betyr å innse det. Om hva det betyr å akseptere det … eller ikke.»Les mer!

Katelyn Detweiler-Ulastelig

9780451469625-2

«jeg har alltid – så lenge jeg kunne snakke ord, ganske mye-vært en stor fortaler for hypotetiske spørsmål. Alle som kommer inn i min vei: Pass Opp! Jeg er uendelig fascinert av hva om og vil du heller slags bisarre quandaries og predicaments, og få unnslippe mine brutale henvendelser. Det er slike spørsmål og problemer som driver mine skriveinteresser også-walking tegn gjennom øyeblikkene hvor de står overfor disse slags galne, monumentale dilemmaer. Ta Ulastelig, for eksempel. Det aller første frøet for denne historien ble plantet i underbevisstheten min en gang i tenårene, da jeg under en lang biltur med moren min, og en lang streng av hva hvis, spurte jeg: «ville du tro meg hvis jeg sa at jeg var en gravid jomfru?»Moren min så på meg, cocked hodet og smilte. Og så sa hun ja.»Les mer!

Aisha Saeed-Skrevet I Stjernene

9780399171703-2

«Mens Written in The Stars er et fiksjonsarbeid, stammer inspirasjonen fra erfaringene fra noen mennesker jeg kjente som vokste opp som et barn som gikk gjennom den uheldige virkeligheten av å bli presset inn i ekteskap de ikke ønsket. Disse historiene har bodd hos meg gjennom hele mitt liv, og å vite hvor viktig dette emnet var på grunn av min personlige forbindelse med det inspirerte meg til å fortsette å skrive selv når det var følelsesmessig vanskelig.»Les mer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.