desember 31, 2021

10 Dårlige Vaner Vi Ønsker At Våre Katter Ville Gi Opp

katter

Katter gjør fantastiske kjæledyr, men de har noen alvorlig dårlige vaner. Vi vet at det å leve med en katt kan være fredelig, og det kan faktisk hjelpe deg med å leve lenger, men det kan også gjøre deg så gal som noe annet. Katter er like irriterende som noe eller noen andre i livet ditt ved at de adopterer disse irriterende dårlige vaner som du bare ikke kan synes å bryte. Selv om du kan bryte katter av deres dårlige vaner, er det ikke alltid så enkelt som du kanskje tror. Her er 10 av de verste dårlige vanene kattene dine sannsynligvis har, og hvordan du kan håndtere disse dårlige vanene.

Foto Av Getty Images

 katter

Mangel På Søppel Boksen Bruk

noen ganger katter bare ikke bruke søppel boksen som de skal. Kanskje dette er vår feil, og i stedet for at det er en dårlig vane at kattene ikke kan kontrollere det, er det vår egen dårlige vane. Katter er beryktet for ikke å bruke søppel boksen når det ikke er som de ønsker. For eksempel, hvis de bruker det og de tror at det ikke lukter godt lenger, kan de ikke bruke det igjen før det er blitt renset. Det er veldig irriterende når finne et nytt sted å bruke badet.

Foto Av Getty Images

 katter

Hoster Opp Hårballer På Teppet

vår katt Gjør dette noen få måneder. Vi vil høre ham lage en lyd som er bare forferdelig, men i stedet for å finne et bad eller fliser som å kaste opp sine hårballer, velger han alltid å gjøre dette på teppet i barnas lekerom. Det er ekkelt, det krever at vi må rense teppet, og vi hater denne forferdelige vanen vår katt synes å tro er bare dandy og fint. Kanskje han tenker fordi det bare skjer så ofte at det er greit, men det er det ikke.

Foto Av Getty Images

 katter

Tisser På Sengen

kanskje dette er bare en sørlig ting, men det virker som hver katt som jeg kjenner og hver katt som jeg noen gang har hatt har en dårlig vane å ville bruke badet på senger når det er nye ark på sengen. Takk Gud for de madrassdekslene som ikke tillater noe å sive gjennom på putemadrassen. Vår katt har blitt utestengt fra soverom fordi han liker å gjøre dette når et nytt sett med ark kommer hjem.

Foto Av Getty Images

 katter

Oppkast Mat De Inhalerer

gjør katten din også dette? Vår katt vil spise som om han aldri har blitt matet før, selv om han er godt matet hver eneste dag. Han vil inhalere all sin mat i ett slag og deretter straks gå finne et stykke teppe som å kaste opp hele sitt måltid. Vi tror han kan lide av en spiseforstyrrelse. Det skjer ikke hele tiden, men når det gjør det, er det svært irriterende og veldig irriterende. Vi har snakket med veterinæren om det, men det virker som om han bare ikke er den smarteste katten rundt.

Foto Av Getty Images

 katter

Clawing Furniture

en måte å håndtere denne situasjonen på er ganske enkelt å avklare katten din. Det er blandede følelser om denne typen prosedyre, men vi gjorde det, og vi er så glade for at vi gjorde det. Vår katt ble bokstavelig talt rive fra hverandre våre splitter nye skinnmøbler til det punktet vi måtte erstatte den mindre enn en måned etter at vi kjøpte den. Det var irriterende, og det var katten eller klørne, så gå videre og gjøre din bedømme.

Foto Av Getty Images

 katter

Skrape

Katter med klør riper, og Dette skjer selv når de ikke har tenkt å skade deg. Katter har klør og katter liker å bruke sine klør, så vi bare har dem fjernet. Skrape kan være litt problem, spesielt hvis du har barn eller andre dyr i huset. Det er ikke lett å få katter til å slutte å gjøre dette, så det er ofte bare langt mer produktivt å få dem til å stoppe rotet og galskapen alene. Snakk med veterinæren din for å se hva det beste alternativet for deg kan være.

Foto Av Getty Images

 katter

Hoppe På Tellere

Katter som høye steder som de kan dømme og se og være ute av veien. De liker toppen av møbler, bord, tellere og til og med skap i huset vårt. Vår irriterende katt liker å hoppe fra gulvet til kjøkkenøya til toppen av kjøleskapet til toppen av tellerne og abbor høyt over resten av oss på noe som 9 fot og se på oss. Noen ganger hopper han ned og skremmer oss i glemsel.

Foto Av Getty Images

 katter

Hoppe På Bord

Katter gjør hva de vil på en ganske regelmessig basis, og Det er fordi De er irriterende og føler at de har løpet av huset. Katter hopper på bord fordi de er høye og katter liker å bli forhøyet. Hvis katten din hopper på bordet, må du stoppe katten fra å gjøre dette. Enten fjerne fristelsen ved å ta ting av bordet katten liker å leke med – eller spise – og begynne å bruke en sprayflaske for å skyte vann på katten når han eller hun er hopping. Det hjelper.

Foto Av Getty Images

 katter

Tigger Etter Mat

de har sin egen mat, og de er godt matet, men katter vil egentlig bare spise det vi spiser. Katten vår lukter middag mens den kokker, og han følger oss rundt på kjøkkenet som en valp-eller som en katt. Han holder et godt øye med alt som skjer, slik at han kan finne til og med bare et brøkdels sekund der han muligens kan ta et stykke biff eller kylling fra en tallerken og hjelpe seg til det, og vi må holde øye med ham hele tiden – noe som ikke er det vi gjør. Vi satte ham i vaskerommet og lukket døren.

Foto Av Getty Images

 katter

Stjele Mat

Katter har en irriterende og ekkel vane med å stjele mat hvis de ser den sitte rundt. Dette er spesielt irriterende i huset mitt siden vi har små barn. Mens våre eldre jenter er gode til ikke å la katten komme for nær dem ved måltid eller snack, er våre nesten 1 år gamle tvillinger ikke like gode til å hamle ham bort når han prøver å ta mat fra sine høye stolbrett. Det er hinsides irriterende og irriterende.

Foto Av Getty Images

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.