februar 23, 2022

Øke Trafikken På Webområdet Gratis |

juni 30, 2021
|I Strategi & Rådgivning, SEO, Webdesign, Blir Digirati

Det er mange måter du kan øke trafikken på nettstedet gratis. Likevel er det overraskende hvor mange av disse gratis tips er ikke tatt av bedriftseiere. Å øke organisk trafikk til nettstedet ditt er det første trinnet i å bringe nye kundeemner til virksomheten din.

god kvalitet, organisk trafikk betyr at folk kommer til nettstedet ditt og tilbringer tid der. De bruker innholdet, ofte tilbake senere, og dra nytte av noen av tilbudene du gjør tilgjengelig på nettstedet ditt.

Høres bra ut? La oss utforske noen ting du kan gjøre for å øke volumet av kvalitet trafikk til nettstedet ditt gratis!

et viktig verktøy for å øke webtrafikken kalles søkemotoroptimalisering, ELLER SEO. SEO er praksisen med å optimalisere nettstedet ditt slik at søkemotorer kan riktig spore ditt nettsted og gi denne informasjonen til forbrukerne.

mens DAGENS SEO har blitt ganske teknisk, er det en viktig del av å ha et nettsted. Vi anbefaler ikke at du prøver å administrere din EGEN AT du administrerer DIN EGEN SEO som en liten bedrift. Når det er sagt, bør du ha et grunnleggende kunnskapsnivå slik at du kan forstå hva SEO-byrået ditt gjør-og holde dem ansvarlige.

Foruten SEO er det mange andre kilder som du kan generere trafikk.

Få GRATIS SEO Revisjon Av Nettstedet Ditt

Bestill Nå

Strategier For Å Øke Webtrafikken Gratis

dagens markedsføring handler om å øke din sirkel av innflytelse, målt ved trafikken til nettstedet ditt. Mange bedrifter stole på jungeltelegrafen å bringe henvisninger og nye kunder.

når en henvisning blir gjort, som ofte er offline, hva er det første den interesserte lytteren gjør? Besøk din hjemmeside selvfølgelig! Nedenfor er noen av de viktigste metodene som vil definitivt drive trafikk til nettstedet ditt:

Bruk Sosiale Medier For Å Nå Flere Mennesker

Tenk på sosiale medier som en form for gratis markedsføring, hvis det gjøres riktig. Med sosiale medier kan du nå en stor målgruppe med en enkel tanke eller et bilde. For å gjøre dette riktig, og gratis, er målet å optimalisere verdien av innleggene dine sammen med tidspunktet på dagen du legger ut.

hvis du kan gi høy verdi på et høyt volum tid, bør du legge merke til en betydelig økning i sosiale medier aktivitet og nettsted trafikk.

ved riktig bruk av sosiale medier, kan du øke klikkfrekvensen til nettstedet ditt, og bringe dine sosiale følgere til nettstedet ditt. Ved å opprette sosiale medier-kontoer og aktivt legge ut, oppretter du et digitalt fotavtrykk, som du kan spore Gjennom Google analytics.

Bruk Hashtags For Å Målrette Innholdet Ditt

Å Legge til hashtags bidrar til å utvide rekkevidden til dine sosiale medier innlegg, kategorisere innholdet ditt og tiltrekke nisjepublikum. Ved å bruke målrettede søkeord som er relevante for produktene eller tjenestene dine, er det mer sannsynlig at innlegg når målgruppen din.

Sørg for å følge hashtag etikette for hvert nettsted og holde et øye Med Analytics for å se hva hashtags drive mest trafikk til nettstedet ditt. Bruk hashtags som er korte, minneverdige og merket. I tillegg kan du prøve å lage noen merkede hashtags som er unike for bedriften din.

Utfør SEO-Optimalisering På Siden

Ta deg tid til å forbedre optimaliseringen av nettsidene dine ved å sørge for At Du bruker Yoast-plugin. Det er gratis og enkelt å bruke.

Yoast gir EN SEO-vurdering for innholdet ditt og tips om hvordan du kan forbedre DIN SEO PÅ siden. Yoast-verktøyet gir tips om å forbedre overskrifter, meta-beskrivelse, søkeord og til og med copywriting.

innholdet på nettstedet ditt må kunne fange publikums oppmerksomhet. Tenk på dette: 8 av 10 personer vil lese en overskrift og omgå resten av annonsen og teksten (Kilde). Derfor er en effektiv copywriting strategi avgjørende for å fange leserens oppmerksomhet og å drive web-trafikk.

Ta deg tid til å jobbe MED SEO PÅ SIDEN, og du vil se økt trafikk til nettstedet ditt og forbedret rangering i søkeresultatene.

Øk Back-links For Å Forbedre Brand Authority

en viktig del AV SEO er å bygge back-links, linker fra ett nettsted til et annet. Google ser på nettsteder med en sterk lenkeprofil som mer pålitelige og autoritative. Ikke bare gjør koblingene seg trafikk, men de øke SEO rangeringer og øke organisk trafikk.

din interne koblingsstruktur påvirker også kraften i lenkeprofilen din. Interne lenker kan bidra til å øke SEO rangeringer og skape en mer brukervennlig opplevelse på nettstedet ditt.

Ha En Innholdsmarkedsføringsplan Og Del Engasjerende Innlegg

Innholdsmarkedsføring er et viktig verktøy for å forbedre SEO-rangeringer for å øke organisk trafikk. Flott innhold er informativt, engasjerende og søkeordrikt. Med verdifullt innhold oppfordrer du brukere til å fortsette å besøke nettstedet ditt og dele innholdet ditt med andre.

mens blogginnlegg er den vanligste formen for innholdsmarkedsføring, kan du appellere til ulike målgrupper gjennom:

 • Infografikk
 • Videoer
 • Podcaster
 • E-Bøker
 • Case-studier
 • Maler
 • Sjekklister
 • Intervjuer

It det er viktig å ha variasjon i lengden og formatet på innholdet ditt. Ikke glem å legge overbevisende overskrifter som skiller seg ut på søkeresultatsider og drive mer trafikk til nettstedet ditt ved hjelp av nøye utvalgte SEO søkeord.

Skriv Et Gjestepost For Andre Nettsteder

gjesteblogging på andre nettsteder bygger merkevaren din og etablerer stemmen din som fagekspert. Du kan skrive disse blogginnleggene, eller hvis du er kort tid, kan et digitalt markedsføringsbyrå som har et sterkt innholdsskapingsteam, ghostwrite for deg.

hver del av innholdet er en mulighet til å bringe trafikk til ditt nettsted og sosiale plattformer, samt styrke din posisjon som en leder i markedet.

Lag En Innholdsplan

når det gjelder å øke organisk trafikk til nettstedet ditt, er det ingen bedre måte enn å utvikle innhold av høy kvalitet og høy verdi. Faktisk er den eneste måten å bli rangert på søkemotorer gjennom å utvikle mer og mer innhold innebygd med høyt volum søkeord.

på grunn av dette tror vi at en av de beste måtene å begynne å skape en konstant strøm av innhold er gjennom en «innholdsspillplan» eller innholdsstrategi, som en del av innholdsmarkedsføring.

målet med dette er å skrive ned alle de forskjellige innhold ideer som du kan bruke for ditt nettsted. Derfra lager du et kart over når du kan skrive innholdet og begynne å planlegge innleggene ut i løpet av måneden.

for beste praksis anbefales det at du skriver nok innhold i noen måneder på forhånd, samtidig som du gjør kvalitetsordsøk, slik at søkeordene dine fortsatt er trending.

Utnytte Kraften I E-Markedsføring

En av de beste kildene til nettstedstrafikk som ofte overses er din e-postbase. De som har abonnert på din e-postliste er interessert i hva du har å si.

E-Post kan gå langt utover å fortelle dem om tilbud og spesialtilbud. Å lage blogginnhold som utdanner publikum på produktene dine og dele en lenke til innholdet via e-post, er gode måter å øke trafikken til nettstedet ditt.

Dette kan også vekke interesse fra deres side for å gjøre et nytt kjøp av produktet eller tjenestene dine.

Betalte Annonser

metoden betalt trafikk brukes til å raskt drive trafikk til nettstedet ditt. Den første fordelen med betalte annonser er at du kan gjøre det på søkemotorer Som Google Ads eller Bing ads, eller du kan gjøre sosiale annonser på plattformer som Facebook ads eller Pinterest Ads. Valget av plattform avhenger av produktet eller tjenesten din. Betalte annonser er en velprøvd metode siden det er lett å måle og spore resultatene. Andre fordeler er at du kan styre budsjettet, skalere det når du vil, og analyseverktøyene hjelper deg med å forstå målgruppens atferd og trender.

Hold Konkurranser Og Kampanjer For Å Bygge Din Rapport

Kjører konkurranser og kampanjer er en måte å øke trafikken på nettstedet. Ved å opprette en spesiell destinasjonsside med kampanjen eller tilbudet, kan du spore og måle engasjement for kampanjen.

Å ha det gøy med en konkurranse eller kampanje lar deg uttrykke din merkevare personlighet og viser samfunnet en annen side av firmaet. En konkurranse er også en fin måte å bygge din e-postliste!

jo Mer bedriften din kan markedsføre konkurransen din gjennom sosiale medieplattformer, gratis eller betalt annonsering, ord-til-munn, online engasjement, blogger eller annen annonseringsmetode, jo flere vil registrere seg.

Dette gir deg flere kvalitetsleads som du kan markedsføre og engasjere deg med, selv etter at konkurransen eller kampanjen er ferdig.

Bruk Nettkataloger & Gjennomgangssider

Vurder gjennomgangssider som Yelp og Google Business som digitale former for muntlig markedsføring. Disse henvisninger kan være en stor kilde til gratis trafikk til nettstedet ditt.

i Tillegg har vurderingsnettsteder og kataloger sterk domeneautoritet på søkemotorer. Dette betyr at bedriftens gratis side på deres nettsted kan begynne å rangere i relevante søk. Aktivt oppdatere disse oppføringene for å sikre din kontaktinformasjon, adresse, og linker til nettstedet ditt er up-to-date.

Forskning Konkurrentene

når forbedre din strategi, er det avgjørende å forstå hva markedsføring taktikk konkurrentene bruker. Abonner på deres e-postliste, stalk deres sosiale medier, og skumme bloggen deres for å se hvilken type innhold og annonser de lager.

et digitalt markedsføringsbyrå kan bidra til å utføre konkurrentforskning, noe som sparer deg for tid og krefter samtidig som du gir verdifull innsikt i å forbedre strategien din.

La oss også se på noen av de vanlige feilene som kan senke trafikken din og du vil unngå.

Nettsted Feil For Å Unngå At Lavere Trafikk

du kan enkelt utvikle og lage en vakker nettside. Men uten riktig søkemotoroptimalisering eller optimalisering av nettstedet, vil ingen kunne se det!

Muntlig Og med hensikt å fortelle folk om nettstedet ditt, kan stimulere et par besøkende i måneden, MEN SEO er nøkkelen til sann suksess og trafikk med høyt volum.
Så, la oss se på noen vanlige nettstedfeil som selv du kanskje er skyldig i.

Dårlig Brukeropplevelse Fører Til Høye Sprettfrekvenser

for Det Første betyr en dårlig brukeropplevelse at nettstedets besøkende bruker lite tid på nettstedet ditt. Vanlige problemer som vil avskrekke folk fra å bruke tid på nettstedet ditt inkluderer:

 • Sakte lastehastigheter (de vil ikke vente på at nettstedet skal lastes og i stedet gå til neste selskap på listen, konkurrenten din).
 • ingen oppfordringer til handling.
 • Ikke mobilvennlig (i noen bransjer kommer volumet av søketrafikk fra mobile enheter).
 • Kontaktinfo er vanskelig å finne.
 • Skjemmende grafikk og dårlige produktbilder.
 • Brutte koblinger eller innhold som vises ødelagt eller utdatert.
 • Forvirrende navigasjon og dårlig organisert innhold
 • et utdatert nettsted. (Stiler endres raskt, så nettstedet ditt må oppdateres hvert par år hvis du vil bli oppfattet som et voksende selskap).

hvor mye tid brukt på nettstedet ditt spores av søkemotorer Som Google, Yahoo! Eller Bing. De bruker disse dataene til å bestemme rang og kvalitet på nettstedet ditt.

en lav rangering vil avskrekke søkemotorene fra å sende trafikk til nettstedet ditt, og i stedet lede det til et høyere nettsted. Ved å arbeide for å gi en høy kvalitet opplevelse for ditt nettsted besøkende, vil du naturligvis øke nettsted trafikk-fri.

Kjedelig Innhold Som Ikke Snakker Til Publikum

En annen vanlig feil er kjedelig innhold. Innholdet må snakke på en meningsfull måte til publikum. Hvis du har stolt på bransjesjargong og lister over funksjoner for å beskrive produktene og tjenestene dine, er det på tide å forstå at ting har endret seg

Noen av de vanlige feilene som gjøres når du prøver å øke webtrafikken, inkluderer:

 • over-omfattende beskrivelser
 • Kjedelig om seksjoner
 • Utdatert Kontaktinformasjon
 • Tørre produktbeskrivelser
 • Utdaterte Tjenester seksjoner
 • Nøkkelord-tung tekst

Disse vil kjede publikum, ikke engasjere dem.
Å Skape kvalitetsinnhold handler om søkeordstrategi kombinert med en god forståelse av målgruppen din. Dette brukes til å lage innhold for nettstedet som kundene dine (og nye kunder) virkelig vil lese.

Ikke Mobilvennlig Og Responsiv

Endelig kan Dette bare være en av de viktigste aspektene ved moderne webdesign. Når det gjelder å øke webtrafikken for bedriften din, trenger du et mobilvennlig og responsivt nettsted.
med den massive penetrasjonen av mobile enheter som tabletter og smarttelefoner, har datamaskinengasjement mistet den digitale mediekampen til mobil med 65% (Kilde).
i Hovedsak bruker folk sine telefoner og tabletter mer enn noe annet. Derfor, hvis nettstedet ditt ikke er mobilvennlig, kan det alvorlig skade sjansene dine for å øke webtrafikken.
videre har søkemotorer utviklet algoritmer som spesifikt ser etter mobilvennlige nettsteder. Som et resultat vil de som ikke utfører eller generere trafikk som planlagt.

TIPS: Vi tilbyr masse flott Webutvikling & Designalternativer som er rettet mot å sikre at nettstedet ditt er mobil og tablet-vennlig!
Så, de er de tre vanligste feilene som kan skade nettstedets evne til å drive trafikk til nettstedet ditt.

Et Siste Tips: Ha En Sterk Søkeordstrategi

Lær Mer Hvordan Expert Kan Hjelpe Deg Med Dette

Bestill En Samtale Nå!

det beste rådet vi kan gi noen er å gjøre søkeordet forskning. Det er viktig å ha en solid søkeordstrategi fra begynnelsen, og deretter utvikle den som du ser dine markedsføringsmål oppnådd.

som bedriftseier trenger du en kjerneforståelse av søkeord og noen av de enkle måtene å utføre forskning på. Bransjen har imidlertid flyttet fra de tidlige dagene da du selv kunne administrere søkeordstrategien din.

for å se trekkraft og fremgang må voksende selskaper engasjere et digitalt markedsføringsbyrå. Men du er sjefen. Hvis du ikke forstår hva de gjør, hvordan vil du ordentlig administrere forholdet, holde dem ansvarlige, eller ringe dem ut hvis du ser at tjenestenivåene dine faller?

vi oppfordrer sterkt bedriftsledere til å bli digitalt kunnskapsrike! Du må forplikte seg til en vei for Å «Bli Digirati» for å holde seg på toppen av markedsføring og overgå konkurrentene dine.

når besøkte du nettstedet ditt sist? Tilbring tid på nettstedet ditt, se hva dine besøkende ser. Ta lager og deretter utvikle listen over forbedringer. Dette bør være ditt første skritt i å utvikle en digital markedsføringsstrategi for din bedrift!

Teamet På Asset Digital Communications, Torontos Topp Sosiale Medier Markedsføringsbyrå, er her for å hjelpe. La oss gjøre optimaliseringsprosessen hyggelig, lett å forstå og synonymt med merkevaren din.

Registrer Deg For Å Bli Digirati I Dag!

Foreslåtte Leser For Deg

 • Toppråd: Hvordan Evaluere Et Digitalt Markedsføringsbyrå
 • Hva Er Et Fullservice Digitalt Markedsføringsbyrå: Definisjon
 • Hvordan Finne RIKTIG SEO-Selskap For Din Online Virksomhet
 • En Kortfattet Forklaring: HVA ER SEO og PPC

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.